Milyen telefont vegyek?
Ezek kellene benne legyenek:
Android
Wifi
Nagy képernyő
Erős proci
kamera min 5mpx
ne legyen lg,vagy samsung mert azokat nem szépek:D
max 65K
Gondoltam xperia ray-re de ha van nagyobb képernyőjű telefon akk azon.
Esetleg Alcatel Ot995? tapasztalatok?
Defy+ ????
Én majdnem pont ugyanilyen szempontok szerint kerestem telót (kivéve a kamerát, mert az nekem nem olyan fontos), sokmindent végigrágtam, és végül a Neo V-re esett a választásom. Nem bántam meg.
Namármost, a sima és a V között telefonilag annyi a különbség, hogy a Vésnek ratyibb a kamerája, meg egy hangyányival a fel/letöltési sebessége is, mint a Vétlen (haha) tesónak. (hozzáteszem, én csodálattal adóztam neki 4 év Nokia 5800 használat után)
Ráadásul az alaptartozékai is jobbak, agybadugós fülest és 8 GB memóriakártyát kapsz hozzá, míg a V-hez csak 2 gigást és normál fülest. Szal a Neo jobb. Lenne, ha nem kerülne egy 10-essel többe.
Azt kell eldönteni, hogy megérnek e neked +10 ezrettyűt ezek az extrák.
Nekem nem érték meg, mert az előző mobilomhoz volt egy 8 gigás microSD-m, amit átraktam az újba, meg saját spéci fülhallgatóm is van, szóval az agyasra sem volt szükségem.
Önmagában a kamerára meg marhára nem akartam +10 ezret kiadni, habár, ha neked ez fontos szempont, akkor lehet, hogy érdemes, mert szegény V, hiába főnyeremény ezer más szempontból, fényképileg elég lapos a teljesítménye.
Az olcsomobil.hu-n rendeltem meg kártyafüggetlenül, 60 ezerért (szállítási költség benne), semmi gond nem volt se velük, se a telefonnal. Habár nem tudom, mik a te elvárásaid. Én teljesen kezdő vagyok androidban, de úgy látom, a kávéfőzésen kívül kb. mindenre képes, amire nekem, az (informatikában és a telefonberhelés praktikában járatlan) átlag usernek szüksége van.
Szolgáltatók közül csak a Telenor árulja (sima Neo már rég nem kapható), de függetlenül
kb. bárhonnan megrendelheted mindkét változatot.
Amit még érdemes fontolóra venni, az a Motorola Defy+. Néhány szempontból jobb a V-nél (pl. sokkal strapabíróbb), viszont nem épp nőies (ha pasi vagy, akkor ezt értelemszerűen ne vedd figyelembe). Tesómnak olyanja van, és nagyon szereti, a T-mobile-nál vette, kb. annyiba fájt kártyásan, mint az enyém függetlenül.
(Sztem a V-nek egy árnyalattal szebb a kijelzője, mint a Defy+-nak, de mindkettőé fain.
Ray-jel összehasonlítva: fantasztikus a Ray, de szerintem borzasztó kicsi a kijelzője, szépen tönkreteszi a felhasználói élményt. (Kipróbáltam élőben is, nagyon miniatűrnek találtam, lehetetlen rajta mozizni) Kb. ugyanazokat tudja am., mint a Neo.
Alcatelről nem tudok mit mondani, annak nem jártam utána.
Tapasztalataim a Neo V-ről: nekem nem akad, habár még nem pakoltam tele. Filmet nézni, zenét hallgatni tök jó vele, viszont gamer aspektusból nemtok nyilatkozni, mert még nem telepítettem rá igényesebb játékokat.
Sztem pötyögd be ezt a három ketyerét a geekaphone összehasonlítójába, részletes eredményt fogsz kapni és az alapján eldöntheted, hogy mi számít neked, mi nem.
Hoppá, kicsit igénytelenül fogalmaztam, bocs, egy kis javítás:
*ráadásul AZ UTÓBBINAK az alaptartozékai is jobbak...
Ja, ha nem Magyarországon élsz, akkor lófütyit sem ért a kisesszém, mert a legfontosabb tényező, az ár eltérése felborít mindent... sorry, nálatok egész máshogy árazzák a mobilokat.
Sztem próbáld meg kisakkozni geekaphone és ártáblázatok segítségével, h melyikkel jársz a legjobban a 4-5 telefon (SE-k és Motorola, esetleg az Alcatel) közül x/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!