Nem találom a telefonomat! Tegnap kikapcsoltam, és azóta nem találjuk. Mit lehet tenni?
Összekeresni mindent, hogyha nem hagytad el, és tudod hogy kb milyen helyen van, akkor mindent nézz át centiről centire.
Hülye válasz, de nem éri meg pénzt kidobni, ahhoz hogy lenyomozzák..
Milyen készülék volt?
A model-re vagyok kíváncsi.
Egyetlen mentő megoldás van, ha aktiv rajta az ébresztő,
akkor be fog kapcsolni az adott időpontban. Akkor kell
fülelni :) Mi órát kerestünk ezzel a módszerrel :D
Kikapcsolt állapotban nem fogod megtalálni más módon,
hacsak nem átnézel mindent.
Hogyha pedig okos telefonról van szó, akkor van olyan módszer, hogy a szervizben az IMEI szám alapján lenyomozzák.
De ehhez kell tudni azt a számot, hogyha még megvan a telefon dobozza, és a használati útmutató, akkor van esély rá, hogy benne fogja írni, de valószínűtlen, szerintem minden könyvben külön-külön nem írják be a számot.
"Hogyha pedig okos telefonról van szó, akkor van olyan módszer, hogy a szervizben az IMEI szám alapján lenyomozzák."
Persze, főleg, ha ki van kapcsolva :) Ekkora hülyeséget ne írjunk már. A szolgáltató, amelynek a hálózatát használja az adott készülék, az sem hajlandó sok információt elmondani a készülékről, max. hatósági megkeresésére. Nemhogy egy szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!