Szerintetek mit kéne tennem HTC EVO 3D készülékemmel?
A napokban leejtettem a "kicsikét" - pont a sarkára; véletlenül (kb. 30-40cm-ről) - és a burkolat a bal felső sarokban behorpadt (fém, a kijelző és a hátlap között)
Az lenne a kérdésem, hogy bevigyem-e a szervizbe átvizsgálásra? A kézikönyv azt írja, hogy be kellene, de én kételkedek (mi van ha ez csak egy újabb fogás, amivel a gyártó több pénzt akaszthat le rólam?)Ha nem viszem be, és később valami olyan baja lesz, ami erre a sérülésre vezethető vissza, akkor elvesztem a 2 év gyári garanciát.
Minden benne van a pakliban: lehet, hogy csak a burkolat sérült, de lehet, hogy valami komolyabb baja lett...
A készülék melleseg működik...
miért?
nem tudod eldönteni hogy működik e vagy sem?
ha igen akkor ne vidd szervízbe
Ha egy készüléket lejtesz, akkortól nem vonatkozik rá garancia.
Másképp írom: Csak gyári hibára vonatkozik a garancia.
Arra nem ha netán leesik vagy focizott vele a gyerek vagy megrágta a kutya, netán telefon táv dobó versenyben használtad.
Mivel nem rendeltetésszerű ez a használati mód amibe bele tartozik a földre dobás (ejtés) is, ezért nem vonatkozik rá további garancia. Ha leejted azt csak a saját felelősségedre teheted meg, még ha véletlenül történt is.
A garancia csak a gyártó hibájából felróható meghibásodásért felel. A leejtés egyértelműen nem az, sőt az a felhasználó hibájából okozhat egyéb olyan belső sérülést, ami okán azonnal megvonják a garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!