80000ft-ért milyen telefont ajánlotok?
Szerintem is xperia u.
En is olyat fogok venni.
Es az 2 magos.
HTC-t megemlítették, és nem kritizálom a Sony-t.El kell fogadni, hogy még a legjobbna optimalizált android is akad, laggos, ezen nincs mit szépíteni.
HTC-t amúúgy elismerem, csak és kizárólag olyan Androidos telót vennék, ha elmenne az eszem, és leváltanám a jó öreg 710-es lumiát!
A mostani Sony-k nem tetszenek külsőre, és az ICS hiánya is elég gáz,gondolok itt az Xperia S/P re.
@23:37
Tévedés. Még a gyenge Blade-re is tudtam olyan romot csinálni, ami nem akadt, vitte a flash-t és 2-3 napig elment egy töltéssel, a Defy-ról nem is beszélve. A 710-est viszont a totalcar főoldalával sikerült lefagyasztanom egy teljes percre.
Nem szeretem az ilyen túlzásokat és általánosításokat, hogy az android akad, a wp7 meg az ios nem. A gyári romok általában akadnak, való igaz, de ez a gyártók hibája (a HTC kivételével, hiába eszik sokat a Sense, nagyon gördülékeny), nem az androidé. Akit zavar, úgyis lecseréli a romot, aki meg anyutól megkapta a Galaxy Minit, úgyse fogja zavarni. De ugyanígy akad a wp7 és az ios is, a wp7-et magam tapasztaltam, az ájfónos ismerőseim pedig maguk mondták, hogy rendszeresen lefagy a 4S is. És ezeken már kicsit komplikáltabb romot cserélni...
Sztem a kérdező egy Out of the box user, mert ha nem az lenne, nem kérdezné a dolgkat, hanem tudná:)
És legtöb esetben az Out of the box androidok jobban akadnak, mint bármely iOS vagy WP7.
iOS el volt tapasztalat, ameddig nem haxolod szét tweakkekkel, addig semmi baja, WP7 is megreccen reggel, miután 10 órát volt készenlétben, kell neki 1 perc, hogy a nap további 14 órájában 95%ban reccenésmentesen fusson(ugyanez igaz iOS-re is, ha érintetlen).
Androidnál 95% az esély, h szaggatni fog a nap további 14 órájában, ebben az árkategóriában legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!