Érintőképernyő nyomogató ceruzák?
Hol lehet kapni viszonylag olcsón olyan nyomogatót, ami minden mobilhoz jó ? Esetleg otthon milyen eszközt találok, ami erre is jó (VIRSLIT KIVÉVE!!!!!) ? :D
Ismétlem, MINDEN telefonhoz :D
fogpiszkáló
fogkefe
toll
ceruza
szálka
anyósod hegyes orra
törött műanyagdarab
óra mutató
rádió antenna
műanyagkés
akármi amit el tudsz képzelni :D
Te egy telefon tulaj vagy ? Ezek a modern* képernyők ne a nyomásra reagálnak, hanem valami elektromossággal kapcsolatos. A lényeg az hogy az ujjad vezeti az áramot :D
Elvileg a régi ceruzás képernyők nyomkodói már nem jók ezekhez... (még nem próbáltam ki, csak vásárlás előtt állok!)
A régebbi telefonokban rezisztív kijelző van, azok a nyomást érzékelik, azokat gyakorlatilag bármivel tudod nyomogatni.
Az újabbakban kapacitív, ezekhez lehet kapni ilyen speciális tollat, de csinálhatsz magadnak otthon saját kezüleg is:
[link] :D
Érdekes, de csak ilyen anyagból lehet csinálni ? Vágjam szét az otthon lévő eggyetlen fóliámat ? (winyóhoz adták, gondolom ilyesmi kell...)
Esetleg valami jobb módszer ? Milyen anyag lehet még otthon, ami erre képes ? Egyáltalán mi ennek a lényege ? Ha vezeti az áramot, az nem felel meg ?
Vaterával az a bajom, hogy akkor le kell bonyolítani a rendelést, esetleg neked kell elmenned érte... macerás. Nálam általában a házhozszállítás a nyerő (ha ingyen van, vagy ha nagy tételben vásároltam), vagy szeretem megvenni valamilyen boltban :D
Azért nem tudok én otthon keresgélni, mert amint írtam még nincsen ilyen mobilom, csak szeretnék eggyet (kb. 1 hónap múlva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!