Samsung D900i-re h lehet feltölteni játékot?
Helló
JAVA feltöltés D900i-re (nekem működött,de FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!!!!!!)
1. Csatlakoztasd a telót a géphez, ellenőrizd a kapcsolatot a PC Studioval!
2. Utána írd be a következő kódot a telefonba: *#52828378#, a kettes(’OTA Type Settings’) menüpontban válaszd a ’Serial Bearer OTA’-t.
3. Lépj be a menübeAlkalmazásokJAVA AlkalmazásokOpciókHálozati beállításokHozzáférési pont—átírod ”internet”-re!
4. A Softick PPP nevű programmal lépj kapcsolatba a telefonnal. (Jobb klikk, ’Settings’, ’Bluetooth/Serial’ fülön a ’Device/ss_mdm0’-t pipáld ki, majd ablakot zárd be, tálcán ikonra jobb klikk, ’Activate PPP’. Ha minden jó, akkor kiírja ha felé viszed az egeret hogy ’1 device is connected.’)
5. A Samsung JAVA Uploader nevű progiba ’Add’ gombbal jelöld ki az alkalmazást. (JAD file-t lát csak, JADMaker nevű alkalmazás ingyenesen letölthető.)
6. A telefonon írd be: #*5737425#, majd válaszd a ’PPP fel’, benne az ’USB’-t, utána pedig a ’Verzió Letöltése’. Ha minden OK, akkor most szép lassan felkúszik, majd elindul, de ahogy elindul lépj ki belőle.
7. Amennyiben több cuccot akarsz felrakni, ismételd meg az 5.-ös pontot, DE CSAK A VERZIÓ LETÖLTÉSÉRE kattints!! Ha még egyszer PPP felUSB-t nyomsz, akkor lefagy a teló!!
8. Ha végeztél, akkor a 3.-as menüpont ellentétjét csináld meg, tehát töröld ki a beírt „internet” szót! Különben a WAP nem fog menni! Illetve írd be: *#52828378# ’OTA Type SettingsGPRS Serial OTA’-ra állítsd vissza!!! FONTOS!! Ha nem állítod vissza a dolgokat, akkor a WAP nem fog működni esetleg!
Megjegyzés:
Észrevételem szerint a D900i nagyon válogatós a progik között, nem mindegyiket engedi fel, a 400kbyte-nál nagyobbat nekem nem engedte egyáltalán.
A JAVA memória külön van a gyári alap 70MB-tól, a JAVA memória mindössze 4096Kbyte.
Szükséges programok:
- JADMaker (ingyenes)
- Samsung Java Uploader (ingyenes)
- Softick PPP (15 napos próba verzió csak!)
hali
valaki tudna adni linket ahol van sok játék és jó is aD900ire? mert mint ilyen nagy fálj és 400kb felett van és nem tudom feltölteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!