Nokia Lumia 800-nak mennyivel jobb a kijelzője a 710-től?
TFT LCD vs pentile matrix super amoled.
A méret és a felbontás ugyanakkora, ugyanúgy "megy" a clear black technológia mindkettőnél, szóval, csak a megjelenítésben van különbség.A linken mindent megtalálsz.
Kezelésbeli különbség semmi nincsen.
Amiért drágább a Lumia 800, az a polikarbonát ház miatt van, a 8 MPx-es kamera miatt, mert a 710-esben csak 5 MPx-es van, illetve a Lumia 800-nak 16 GB-os belső memóriája van, a 710-esnek meg csak 8 GB.
Csak ezért drágább.
Egyébként minden másban teljesen megegyeznek, ugyanaz a hardver, ugyanaz a szoftver.
Ha nem kell a design, a nagyobb, NEM bővíthető belső memória, és a 8 MPx-es kamera, akkor a 710-essel is elégedett leszel majd.
A SKYdrive erre való! 25 GB ingyen tárhelyet kapsz, ha regisztrálsz (eredetileg csak 7-et, de bővítheted ingyen 25GB-ra)
Nekem a 710-es van, de én pl a fizikai gombok miatt is döntöttem mellette, mert nekem KELL a fizikai gomb. Én amikor tapiztam a 800-at állandóan pihentetni akartam a kezem a gomboknál...és persze hogy az érintő gombon :)..és persze, hogy kilépett mindenből :D
Egyébként a 710 anyaghasználata se lenézendő...szép nagyon a teteje és az alja, és a hátlap gumírozása se utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!