Miért kapok hibaüzenetet?
Egyrészt rossz kategória, másrészt nem tudom hogy mit értesz az alatt hogy "amikor szeretném letölteni a Recovery-t hibaüzenetet ír ki".
Mi ír ki hibaüzenetet? Telefonnal akarod letölteni? Mivan? Ez így nem tiszta.
Álatalában úgy megy hogy root (mondjuk SOC-vel, vagy flashtoollal), az feltesz egy xrecovery-t, utána felmásolod a CWM-et memóriakártyára, belépsz az xrecoverybe, azzal felteszed a CWM-et, és azzal a custom romot.
Azt értem alatta, hogy megy felül az a szép kis sárga csík és amikor elvileg befejeződik a letöltés nem azt az üzenetet kapom, hogy minden zsír, hanem h hiba lépett fel ezért sikertelen. Kb. ennyi..
A rossz kat.-ért meg bocs, nem tudtam h errefelé ölnek érte.. :)
Én aztán nem ölök érte, csak nem fogják megtalálni és nem kapsz rá választ, nekem mindegy. :D
De a CWMet NEM a telefonra kell letölteni, hanem gépre., ahogy az előzőben is írtam.
[link] itt van egy leírás, lehet hogy regelni kell hogy meg tudd nézni, de ez normális.
Én sem kötözködni akartam, bocs!
Csak fél napja szenvedek vele és már kezd felhúzni egy kicsit.
Köszi a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!