Iphone 4s korlátai?
Nincs flash, bluetooth-on nem lehet küldeni fájlokat, más nagyon nincs szerintem. Talán az, hogy jb kell ahhoz, hogy játékokat tudj rátenni ingyen, ergo Androidra simán lehet.
Előnye, hogy olyan játékok is vanak rá, amelyek nincsenek androidra.
-fizetsz vagy feltörsz
-szerintem kicsi
-blutusz
-flash
-itunesszal való szórakozás filemásolásnál
-kevésbé testreszabható
a nagy f*szt kicsi, pont optimális a méret mert egykézzel is lehet kezelni, nem véletlenül akkora amekkora, ez nem f*sz meg plazmatévé hogy miné' nagyobb anná' jobb, mega szomszédé nagyobb....
amúgy minden tekintetben a kereskedelmi fogalomban kapható legjobb telefon, a samuk csak próbálják leutánaozni, nagy másolat mint az androiddal együtt, ez viszont MINŐSÉG,, ja és ilyen kijelző semmiben sincs a mai napig
a kijelző szubjektív, de egy felmérés szerint 3,7 és 4,0 között van az ideális képernyőméret, illetve a legjobban peferált. állítólag az iphone5 is 3,95 inches kijelzővel jön.
hogy miért a legjobb kijelzőben (vagy bármi másban, csak most ezt említetted), azt ecsetelnéd?
Hát, használtam mind2-t, de nem vettem észre az animációkat. Melyik is? Mikor scrollozik az ember? Jah, minden Androidos készüléken lapozni kell az oldalakat, akkor most mindet pereljék be? :S
Hova rögzíted az ikonokat? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!