Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s korlátai?

Iphone 4s korlátai?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 20:26
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
én nem tudok ilyet. természetesen ha jailbreak is játszik, akkor megoldható minden szükséges funkció.
2012. máj. 25. 20:30
 2/35 anonim ***** válasza:

Nincs flash, bluetooth-on nem lehet küldeni fájlokat, más nagyon nincs szerintem. Talán az, hogy jb kell ahhoz, hogy játékokat tudj rátenni ingyen, ergo Androidra simán lehet.

Előnye, hogy olyan játékok is vanak rá, amelyek nincsenek androidra.

2012. máj. 25. 20:38
 3/35 anonim ***** válasza:

-fizetsz vagy feltörsz

-szerintem kicsi

-blutusz

-flash

-itunesszal való szórakozás filemásolásnál

-kevésbé testreszabható

2012. máj. 25. 20:48
 4/35 A kérdező kommentje:
mindössze ennyi??nem tudom mit izél mindenki ezen...azt hittem h sokkal korlátoltabb...
2012. máj. 25. 20:54
 5/35 anonim ***** válasza:
Hát, ha valaki iPhone-t vesz, akkor el kell felejteni az előző ismereteket a telefonnal, mivel teljesen más világ. Együtt lehet vele élni, csak fura, én jobban szeretem a szabadságot korlátok nélkül, ezért vettem S2-t, de ismerem az iOS-t is, mivel utólag vettem 1 iPod-ot, hogy megismerjem azt, amit sz@roztam anno, és beleszerettem, de egy tablet most jobban csalogat, ezért el is adom. :D
2012. máj. 25. 20:58
 6/35 anonim ***** válasza:

a nagy f*szt kicsi, pont optimális a méret mert egykézzel is lehet kezelni, nem véletlenül akkora amekkora, ez nem f*sz meg plazmatévé hogy miné' nagyobb anná' jobb, mega szomszédé nagyobb....

amúgy minden tekintetben a kereskedelmi fogalomban kapható legjobb telefon, a samuk csak próbálják leutánaozni, nagy másolat mint az androiddal együtt, ez viszont MINŐSÉG,, ja és ilyen kijelző semmiben sincs a mai napig

2012. máj. 25. 21:16
 7/35 anonim ***** válasza:

a kijelző szubjektív, de egy felmérés szerint 3,7 és 4,0 között van az ideális képernyőméret, illetve a legjobban peferált. állítólag az iphone5 is 3,95 inches kijelzővel jön.

hogy miért a legjobb kijelzőben (vagy bármi másban, csak most ezt említetted), azt ecsetelnéd?

2012. máj. 25. 21:18
 8/35 anonim ***** válasza:
Nem hasonlít a Samsung semmiben az iPhone-ra, így baromság, amit állítottál.
2012. máj. 25. 21:22
 9/35 A kérdező kommentje:
hát azért igen csak másolja,pl rögzíthető ikonok,gagyin lemásolt animációk...
2012. máj. 25. 21:27
 10/35 anonim ***** válasza:

Hát, használtam mind2-t, de nem vettem észre az animációkat. Melyik is? Mikor scrollozik az ember? Jah, minden Androidos készüléken lapozni kell az oldalakat, akkor most mindet pereljék be? :S

Hova rögzíted az ikonokat? xD

2012. máj. 25. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!