Megéri Samsung Wave Y-t venni?
Én már próbáltam az összeset. Te nyilvánvalóan nem, mert semmit nem tudsz róluk, csak a szutyok Samsungod hajtogatod.
A Live-ot azért ajánlom, mert megéri, és nem azért, mert olyanom van, vagy a szomszéd macskája látta messziről.
1.Nekem nem Samsungom van.
2.Nem állítottam hogy neked Live-od van.
3.Csak már unom hogy mindenki(és te is) folyton csak a Live-ot ismeri,mikor vannak nála sokkal jobbak is a valódi árához képest(kb. 50e).
A valódi ára 36. 50-ért OT-995-öt kapsz. Már mondtam, aki ilyen árak miatt sem hajlandó szolgáltatót váltani, az inkább ne is vegyen telefont. Magyar oldalon vagyunk, nem románon.
Azt pedig már leírtam, hogy nem csak a Live-ot ismerem, attól, hogy azt ajánlom. Ha nem ismerném a telefonokat, nem lennék a toplista első helyén és nem írtam volna ide huszonsokezer választ az elmúlt 2 évben.
Elhiheted, nem csak a live-ot ismerem, elég sok telefont volt szerencsém masszívan kipróbálni, hogy érdemleges választ tudjak ajánlani. Nekem speciel Arc s-em van jelen pillanatban, mert volt rá pénzem. De ha csak 36 ezrem lett volna, és lett volna akkor is ilyen akció, semmi másban nem gondolkodtam volna, mert ezért a pénzért ez a teló ajándék!
Egyébként meg lehet, hogy tököd tele van, hogy mindenki a Live-ot ajánlja, de akkor abba is belegondolhatnál, hogy biztos van oka, hogy mindenki ezt teszi...
Amúgy Jolinar, én is Romániai vagyok, tehát inkább az ismeretlen személy szögéből látom a dolgokat, amúgy meg itt tudod mennyi a live?
750 lej, a wawe y meg 400
Átszámítva a live 50 000 ft, a wawe meg 26 000 ft.
Hogyha így állunk, akkor is a livet ajánlod?:S
Hát akkor miről is beszélünk?:)
Kérdező ha elég a Wave Y tudása akkor megéri mint ahogy azt már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!