Ha gépről átpakolok okostelefonra alkalmazásokat hogy kell őket feltelepíteni? Hol vannnak?
Android?
Akkor tölts le marketről egy fájlkezelőt.
Ja bocs lemaradt, igen androidról van szó.
Ma vettem és most először ilyen telefon a kezemben (sony ericsson live with walkman), azt hittem alapból van rajta fájlkezelő.
Rajta vagyok, bár a netet nem sikerül megcsinálnom, nem enged csatlakozni a saját routeremre pedig beírtam a jelszavát, de mindig bontja a kapcsolatot.
Van erre valami tipp?
Na de jó!
Most már ezt se tudom megcsinálni mert beszart...
Egyszer csak elment a kép és nem tudtam csinálni semmit, kiszedtem az aksit most meg még vissza se tudom kapcsolni.
Ezt okohatta az, hogy lemerült volna?
(azt mondták első használat előtt töltsem tizen nem tudom hány óráig, de ehhez nem volt türelmem, viszont végig töltőn volt).
Bocs hogy ez már a 2. mellékkérdés, de most tényleg nem tudok mit csinálni.
Lehet lemerült. De azért egy telefon szokott csipogni még mielőtt végleg lemerülne. Azt meg csak észrevetted volna, mindnestere tedd töltőre.
Amit meg az első töltésről mondtak az mára már feleslegessé vált. Olyan 7-8 évvel ezelőtt még valóban kellett, de már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!