Holnap megyek telefont venni, viszont ezek közül nem tudok dönteni : samsung galaxy w, xperia arc s, samsung galaxy s2, motorola razr. Szerintetek melyiket válasszam? ( Árban nincs sok különbség, mert kedvezményesen veszem )
Sajnos nem tudok várni vele, mert holnap kedvezményesebben tudok hozzá jutni. :)
galaxy s2 lesz 62k, arc s 40k, galaxy w 28k.
Galaxy W-t mért nem vennétek? Leírás alapján jónak tűnik. :/
Köszi mindenkinek! :)
Még holnap akkor kézbe veszem az sg2-t meg az arc s-t aztán csak fogok tudni dönteni. Ha máshogy nem, kinézet alapján, mert belsőleg szinte ugyanazt tudják. :)
S2 és a Razr a legerősebb ezek közül.
A Motorola mellett pár érv: jobb kijelző, minőségibb anyagok, szerintem szebb.
Ellene: a Motorola magyarországi támogatottsága legendásan lósz@r, aksija gyenge és nem is cserélhető.
S2 mellett: Exynos processzor, tovább bírja az aksi.
Igazából én is azt mondanám, hogy egyik se, de ha ez a választék én a Motorolát mondanám a jobb kijelző (Super Amoled, uh a reális színeket elfelejtheted, de legalább jobb pixelsűrűség), és az egyedibb dizájn miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!