Mi lenne a legegyszerűbb módja annak, hogy a Sony Ericsson telefonomban lévő kb.270 névjegyet (Telefonkönyvet) átmásoljam egy másik Nokiába?
Nekem (nem X10-m van, de android) a telefonkönyvben megnyomva a Menü gombot, megjelenik egy menü, itt "Névjegy be és kimásolás", majd "A megjeleníthető névjegyek megosztása" ezután felugrik, hogy min akarom megosztani, Bluetooth, Mail, stb., válaszd a Bluetooth és küld a Nokiára.
képek [link]
Remélem igy sikerül
Nem tudom, hogy a Nokia telefonokon milyen a google alkalmazások integrációja és a fiókok szinkronizálása, de ha minin megadsz egy gmail fiókot akkor szinkronizálod a telefonoddal, és a névjegyzéket feltölti egy accounthoz kapcsolódó adatbázisba.
Ezt Nokiáról vagy le tudod menteni Gmail szinkroniálással, vagy nem, de egy próbát megér. Androidon tökéletesen működik.
Köszönöm az ötleteket, sajnos a SIM-es megoldás nem működik, egyrészt max 250 nevet és számot tud tárolni, másrészt kipróbáltam, és a másik telefonon teljesen szétesnek a nevek /1 /2 stb. jelek és vesszők vannak benne, valszeg másképp kezeli a vezetéknév/keresztnév kérdését, SIM-en gondolom korlátozott is a karakter szám :(
A Bluetooth küldést én is kipróbáltam már korábban, de a nokia nem értelmezi rendesen azt amit a Sony küld, vagyis csak az első bejegyzést veszi fel a többit nem, hiába küldöm át egyben az egészet.. :(
(Sony-ról Sony-ra ez simán működik)
Valamint a Nokia "Telefonváltó" funkciója sem működik, mert azt meg a Sony nem támogatja.. :(
Tipp , probáld meg
Lemented az X10 mini névjegyeit amit .vcf formátumba ment.
Ezt átkonvertálod .csv formátumba, pl. itt: [link]
A .csv formátumot már ismeri a nokia (ha jol tudom, remélem az x2 is), illetve szerkesztésre, javítgatásra megnyithatod megnyithatod Excel-el is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!