Melyik jobb telefon? Htc One X vagy iPhone 4S
Figyelt kérdés
Melyik és miért jobb? (ár nem szempont :D)2012. máj. 23. 17:46
2/7 anonim válasza:
one x a jobb
négymagos és olcsóbb mint egy 4s
de a négymagot sajna nem tudod kihasználni
a 4s az túlárazott
nem annyit
szóval one x
3/7 anonim válasza:
Ezek kozul one x, egyebkent sztem is xperia s.
A 4 mag folosleges, es csak ezert nem erdemes kidobni +tobb 10000-et.
Yehat vegyel sztem xperia s-t.
4/7 anonim válasza:
Nekem 1 hónapig volt hibátlan az iPhone 4S-m mert aztán leejtettem a kb 10 cm-re a betontól és széttört az egész hátlapja (mivel a hátlapjára esett) a kijelzőjével semmi sem történt és most is széttört hátlappal használom. Ezzel azt akartam mondani hogy iPhone-t csak akkor vegyél ha nagyon tudsz rá vigyázni mert amúgy jó telefon csak nagyon sérülékeny.
5/7 anonim válasza:
Én ma ejtettem le a 3 hónapos iphone 4s telefonom. szintén 10 cmre a betontól és az előlapja teljesen széttört..
6/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy most mindenki leejti az iPhoneját. LOL
Bármelyik telefon előlapja összetörik ha úgy ejted le. Ezért kell hozzá biztosítást kötni, hogyha valaki ennyire félti a telóját.
Árban nincs nagy különbség.
7/7 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Csak hogy nekem nem az előlapja hanem a hátlapja tört szét. A kijelzőjén nem volt repedés. Amúgy most már nincs széttörve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!