Hogy csinálták? Pénteken délelött kisfiam elhagyta a telefonomat!
A telefon már csipogott hogy lefog merülni! Ezért meg se lepödtem hogy 5 perce az eltünése után már ki se csengett! Gondoltam vagy lemerült vagy ki is kapcsolta már a megtaláló! Meg hát amúgy is már ÁMENT mondtam neki! ma este barátnöm irt msn-en hogy harakszok e rá hogy sms-re se válaszolok meg ki vagyok kapcsolva két napja most meg nem veszem fel!!Irom neki hogy elhagytam a telefont és kizárt hogy kicseng és abban a pillanatban hivtam is a telefont!Ami tényleg kicsengett és este be volt kapcsolva de nem vették fel és a hivás után újra kikapcsolták!
De érdekelne hogy hogyan csinálták mivel a telefonon pin kód és biztonsági kód is volt!Szerintetek?
1. Gáz hogyha ellopják a telód.
2 Én úgy tudom, hogy van olyan program, ami visszafejti a pin kódot és minden más biztonsági szarságot.
3. Tényleg tiltsd le!
Nehogy megharagudj,de ez is egy verzió,az édesanyám pont így járt:(nem tudom mennyi idős a fiad...)
Szóval hazajött öcsém,hogy elhagyta anyu telefonját,amit kölcsönkapott tőle.Egy darabig ki volt kapcsolva,aztán meg be.Mi se tudtuk hogy mi lehet...
Mire öcsikém bevallotta,hogy nem elvesztette,hanem eladta a telefont. :-D
Szia Kedves utolsó!:)
Nem harakszom!:)
De kizárt!Mert a kisfiam 6 éves és vele voltam mikor elhagyta!Vagyis nm elhagyta hanem a babakocsi tartója tele volt és arra rakta rá!És hát lecsúszott...gondolom!!!!
Amúgy azóta is ki van kapcsolva a telefon,gondolom kártyát már megsemmisitették!
Azért még reménykedek mert egy eléggé kicsi faluban lakunk.Az üzenetrögzitöre rábeszéltem,meg sms-ben is megirtam a cimem!
Hátha....:S
A SIM kártyát a Szolgáltató tudja pótolni.
Amennyiben hivatalosan igazolod elvesztését.
Ezt a rendőrségi feljelentéssel lehet.
Én már jártam így és két SIM kártyát pótoltak díjtalanul.
Ha lopás lenne az előzmény, bemérnék az első bekapcsoláskor, amúgy a szám maradhat, az új SIM T-Mobilnál ilyen esetben 3100 Ft.
A bekapcsolás módja több mint gyanús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!