Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata Win Phone op. Rendszerről?

Figyelt kérdés

Nokia x 700 nagyon-nagyon tetszik, de jobban szeretnék androidos telefont.

De ha a Windows se olyan rossz, akkor bevállalom.

Esetleg le lehet valahogy cserélni az op rendszert?

2012. máj. 23. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A Nokia X7-00 nem windows phone alapu, hanem symbianos.

[link] itt egy teszt rola.

Nekem Nokia Lumia 710-em volt, Penteken jon a Lumia 900, nekem bejott/bevalt. Batran merem ajanlani is, de ha androidost szeretnel, akkor inkabb vegyel azt.

2012. máj. 23. 02:01
 2/3 A kérdező kommentje:

de ez a nokia olyan pöpecül néz ki, nem találtam hasonló csini és kellően okos telót, kamerája sem rossz stb

nem nagyon vagyok otthon okosteló témában, de gondolom többen használnak droidost, min symbianost...és ez nem nehezítené meg a dolgom mondjuk kevesebb alkalmazást tudnék futtatni vagy ilyesmi?

2012. máj. 23. 03:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, tobben hasznalnak androidos telefon, es 'sajnos' nem ok nelkul. Ez a telefon hiaba nez ki jon, nem egy nagy durranas. Javaslom, hogy menj be egy telefonboltba, probald ki, aztan probalj ki egy hasonlo aru androidos telefont is. Hidd el rogton el fogod felejteni ezt a Nokiat. Mert hat hiaba szep valami kivulrol (szerintem ocsmany), ha belul nulla (persze nem nulla, de nem is sokkal tobb).
2012. máj. 23. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!