Androidos mobil olcsón?
Pedig más értékelhető telefon nincs olcsón. Ha ezt "zseb szarnak" tekinted akkor többi se lesz megfelelő.
Mondjuk még ott van az Alcatel OT-995 és a Defy, de azok meg drágábbak.
Sima wifis telefonnak meg ott a C3, Star II. Mindennapi használatra ha nincsenek nagy igényeid jók lesznek, de ha netezni akarsz akkor még a többi olcsó droidos telefonnal is jobban járnál (x8, skate, blade, galaxy mini, galaxy mini2, ace, gio, stb.)
nem értem egy se live miért nem jó
bőven meglennel vele elégedve
de még olcsóbbat akarsz akkor galaxy mini ami megjegyzem egy fos szar
de te tudod
a legjobbat nyomod el magadtol
ne értsétek félre!nem a sonyt nézem zseb szarnak!hanem pl lg p350 olcsó és mégis szar!az ijes fajtákra gondolok!
2-ik válaszoló a huawei meddig birja?hamar lemerül?könnyü kezelni?megéri az árát?
x8-on még gondolkodom de ha már sony akkor tényleg inkáb live,galaxy mini az is tetszik de az nem tul nőies?
Létezik másik telefon a Live-on kívül, csak azok nagyrésze szar....
Huawei-rőlmég sajnos nincsenek tapasztalatok, én ha azt választanám várnék még 1-2 hetet, hogy kiderüljön, milyen. A Galaxy Mini egy kalap szar. De a te döntésed. Én a Live-ot ajánlom és az Xperia Mini/Mini Pro-t
live jó mobil csak nekem egyszer azt mondták hogy ha mobilt veszek akkor ujjat vegyek!nos nekem nincs most lehetőségem rá hogy livet vegyek ugyhogy alább kell keresgélyek:(
galaxy mini bejön csak nemtudom hogy áll egy fiu kezében?nem túl nőies hogy olyan kicsi? abban a ketgóriában keresgélek amit az első válaszoló felsorolt zárójelben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!