Milyen Új és Yo Android Programokat App-eket ismertek? Vagy Esetleg játékok?
Figyelt kérdés
1 éve megvan a Samsung Galaxy S II telefonom, nagyon imádom. Az androidot magában is nagyon szeretem, yoo :)
Nagyon sok dolog van a telefonomon, csak esetleg ha tudtok valami jót/újat, bármilyen jöhet:)
Kösziii:)
2012. máj. 22. 13:02
1/4 anonim válasza:
Megnyitod a google play-t és keresed a szerkesztők, vagy a Samu ajánlata részt.De a főoldalon is ott vannak a best sellerek.
Egyébként mi honnan tudjuk, hogy mik az igényeid?
2/4 A kérdező kommentje:
OdaÍrtam:) H Bármilyen Program Ami Hasznos, Illetve Játék:) Megnézek mindent, Max. Ami Nem Teccik, azt Letörlöm Utánna:)
Azért írtam h Bármi Jöhet:)
2012. máj. 22. 14:03
3/4 anonim válasza:
Make Me Old-Megöregít
Google Sky Map- A kamerát az ég fele tartod, és mutatja, hogy éppen milyen csillagképet látsz.
Elixir- Telefonról info
TV24-tv műsor
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek Megvannak:) Köszike:)
2012. máj. 22. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!