Windows Phone Vélemények?
Telefon vásárlás előtt állok, volt már mindenféle oprendszerrel rendelkező telefonom kivéve Windos Phone, írnátok róla véleményt? Leginkább személyes tapasztalatok érdekelnének, jó, rossz egyaránt.
Köszönöm
A WP7-et én se szeretem. Persze ízlés dolga, de nekem olyan semmilyen. Talán így tudnám a legjobban megfogalmazni.
A HD7 nagy vas volt egykor, de már kiöregedett, az ára egy kicsit túl van lőve, de ez betudható a HTC logónak is. Ha viszont neked tetszik, akkor vedd meg, mert rossznak semmiképp se mondható. Ám tudni kell, hogy ettől olcsóbban van jobb, nem egy, nem kettő.
Akkor már ott a HTC Titan, ha baromi nagy Windows Phone kell.
Elsőtől kérdezném: Ha szerinted mindenben ugyanolyam, mint az iOS, akkor mitől lenne jobb?
Egyébként kötöttség ide, vagy oda, a WP-nek nem kell nagy hadver és egy 256-os rammal és egy 800 MHz-es processzorral kapásból jobb majdnem az összes androidos telefonnál, mert stabilabb és gyorsabb.
Ha meg tudod szokni a megkötéseket, akkor baromira beválhat és szerethető lehet, legalább annyira, mint az iOS.
A dizájnt meg szokni kell.Nem ronda, csak más.A minimalizmus jegyében született, így minden egyszerű és letisztult rajta.Nyomkodni kell egyet vásárlás előtt, ki kell tapasztalni, hogy miben erős, és mik a gyengeségei, vagy épp miben jobb, vagy rosszabb más mobil op.rendszereknél.
Ez amolyan végletek op.rendszere.Két féle ember van WM7.x-es telefonnal: aki nagyon szerei, és aki azonnal eladja.
Azt tanácsolom, hogy előtte tapizz egy ideig egy wp telefont, mert lehet, hogy nem fog bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!