Miért van az, hogy Mo-n minden második személy T-mobile-os?
Elgondolkodtam a Vodafone új plakátján, ami szerint egyedül az ő lefedettsége 90%-os, a Telenor 55%, a T-mobile meg 40 valamennyi. Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor legyünk vodásak, de komolyan ha végigszámolom a telefonomban, hány 30-as szám van tuti hogy 80%-a az lesz. Mégis racionalitást feltételez az ember, és úgy gondolja azt a szolgáltatót választják, amelyik olcsóbb. Márpedig a T-mobile a legdrágább a 3 közül.
Ilyen nagy hatása lenne annak, hogy vki olcsón jusson készülékhez, amin aztán alig beszél mert sokba kerül a hívás???
A kezdetekben vala WESTEL 900,egyes egyedül.
Sok ügyfele vala.
Aztán lett belőle T-Mobile. Az sokas ügyfeleik hálózaton belül olcsóbban telefonáltak vala.
Ma is így vala.
Így aki sokakkal tart kapcsolatot, ide kéredszkedik be, mert ahogy te is mondtad vala, az ismerősök 80%-a az ő ügyfelük vala.
A Voda lefedettsége nem volt ilyen mindig. Sőt. Nagyon is sz*r volt. Mert most fejlesztenek, nem dobálja el mindenki a T és Telenor mobiljait.
Először is pontosítsunk: a T-mobile -nak van a legjobb lefedettsége aztán a Telenornak majd utolsóként a Vodafone-nak.Pont most jelent meg egy cikk a neten hogy a Voda erős fejlődésre törekszik mert jövőre jön a 4. szolgáltató és nehezen veszi fel úgy a versenyt hogy jelenleg 3 megyének megfelelő területen nem vagy csak alig tud állandó térerőt biztosítani.Ezek független tények és nem elferdített valóság mint amit a reklámhazugságok mutatnak.És a T-nek a legkiforrottabb a technológiája jelenleg(pl. csak a T-nél van 4G hálózat jelenleg!).
Aztán kérdésedre a válasz:
A T-a :
-legtökéletesebben lefedett akár a metróban is találsz 3G-t
-Ár/érték arányban a legjobb szolgáltató
-Olcsó havi és percdíjak(én jómagam 10 éve T-s vagyok és azóta sem találtam a másik kettőnél ettől olcsóbbat,még a céges mobilom Telenoros flottacsomagja is drágább percdíjon megy mint a T-s saját mobilom)
-Nagy választék a készülékek között nagyon jó készülékárakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!