Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » W705, W715, W995, W960? Melyik?

W705, W715, W995, W960? Melyik?

Figyelt kérdés
Melyik telefont válasszam? Fontos a zene hogy hogyan szól a kütyü, a tárhely, a bővíthetőség ,és a kinézet is. A fényképezőt sem hanyagolnám annyira tehát legyen vakuja! Tud esetleg nekem valami más telót is ajánlani amelyiken van vezeték nélküli net? Wifi=Wlan???
2009. jún. 27. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nokia e51. Nincs benne vaku de szep kepeket csinales nagyon jo telefon es megbizhatobbak a sonyknal.
2009. jún. 27. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Tudtommal a W705=W715 csak a w715-t a Vodának készítették :P, viszont lehet venni függetlenben is. A W995 nem jött még ki... nekem speciel a W960 kinézete nem jön be :S. Na túl sokat én se mondtam :S:P. Viszont: [link] itt szerintem többet megtudhatsz a fórumban.
2009. jún. 27. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Nokia n82, jobb mint ezek a f*s SE-k.
2009. jún. 27. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

nekem is e51 van, és tényleg jobbak az Se telóinál, de az azért erős túlzás, h szép képet csinál...

maximum jó fényviszonyok esetén.

Egyébként a wifi egyenlő a wlannal, és tudsz netezni ahol van elérhető wifi.

itt is kibontakozik a symbianos nokia ereje, hiszen az SE telóval gondolom csak a saját böngészőjével tudsz netezni, de az e51 olyat teszel, amilyet akarsz, nemsokára megjelenik a firefox mobil verziója is!

És még MSN-t is tudsz tenni rá ami szintén nem egy rossz dolog, ha nem vagy gépközleben.

am bocs, h nem az adott telefonok közül választottam, nem ismerem az újabb SE telókat

2009. jún. 27. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Úúúúúúúúgy szeretem az ilyet! Segítséget kér, hogy melyik Sony Ericsson, várjatok, hangsúlyozom SONY ERICSSON-t vegye meg, ti meg mindig leminősítitek és azt a retek Nokiát istenítitek... Nem értem, miért kell lenézni a SE telókat, az meg, hogy szar... hát nem tudom, olvasgass csak utána 1-2 komolyabb SE-nak. :) Erről ennyit. Nokiából meg csak a drágák tudnak valamit, az olcsóbbak sz.rt se érnek, még mindig van olyan 40 ezerért, ami nem is bővíthető memóriájú. Atyavilág, mindez 2009-ben!!! Na, az általatok sz.rnak minősített SE-ból annyi pénzért már sokkal jobbat kapsz. Na de mindegy. Sorry, de már marhára idegesítenek ezek a "sztem Nokia a király, a többi egy nagy sz.r" jellegű válaszok. Csorda...

Bocsi az offért!

2009. jún. 28. 06:25
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

06:25..egyet értek..volt egy kérdésem..hogy mejik telefont vegyem meg két SE-t irtam erre mindenki előugrott a nokiával -.-"

am sztem W910i -bár nem vakus külső az csodaszép..fényképeket is szépeket csinál és zene is elég jól szol..(a SE honlapján ki lehet próbálni a telokat..ilyen szimulátor szerűen)

2009. jún. 28. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Hé 06:25 olvasd:"Tud esetleg nekem valami más telót is ajánlani amelyiken van vezeték nélküli net? Wifi=Wlan???"

A Nokia N82-re ez igaz, akkor meg miről beszélünk?:D nem volt a kérdésben feltüntetve hogy kizárólag gagyi SE.

2009. jún. 28. 22:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én eddig a SE-kben hittem és nagyon odavoltam értük. Most tegnap előtt kaptam egy NOKIA 5800 XpressMusic-ot. Meg kell hogy mondjam hogy most érzem először hogy jó a telefonom és bármelyik másodpercben megbíz6ok benne. Én nem szarozom le a SE-t ezek után sem mert volt egy pár jó SE-m csak legfejjebb az volta problémájá h nem volt érintőképernyője, 8 hekyett csak kb 2-4 gb-ig volt bővíthető mert ha beleraktál egy 8 gb-set akkor lefagyott. De mondom én csak azért választottam NOKIÁt mert nagyon erős hangja van és NEM OLYAN HÜLYE CSATLAKOZÓJA VAN MINT A SE-NEK!!!!!! (hanem 3,5 jack). Nagyon meg vagyok vele elégedve már kb 20 alkalmazást tettem rá de még nem tudtam lefagyasztani 1x sem. A WiFi az kitűnő és nagyon gyors. Még 1x köszi a válaszokat...
2009. júl. 1. 21:27
 9/10 anonim válasza:

A WiFi az kitűnő és nagyon gyors

a gyorsasághoz köze nincs a telefonnak :)

2009. nov. 7. 20:36
 10/10 anonim válasza:
nekem w705-öm van...(:
2010. dec. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!