Sony Ericsson Live with Walkmam készülékkel nincsenek problémák?
Telefont szeretnék venni hamarosan és érdeklődnék tőletek akiknek ilyen telefonjuk van hogy nincsenek vele gondok?
Úgy hallottam hogy egyeseknek a közelségérzékelő miatt hívás közbe lenémul a mikrofon.Tapasztaltatok hasonlókat vagy bármi hasonlót?
S nektek milyen régóta van meg?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
nekem nem az van
de tényleg nagyon jó telefon
csalódni nem fogsz:)
és nem halkul el
Nekem az volt.
Sajnos volt jelen párszor problémák már vásárlás után is.Zenehallgatás közbe volt mikor elhalkult majd kihangosította magát a telefon,hívás alatt is előjött ez a probléma,volt mikor jól ment minden.
Képeket amiket csináltam vele másnap gépre szeretem volna rakni,de csak ketté tört négyzetek voltak láthatóak,elvesztek.
Halottam azóta másoknak is van,volt ilyen és egyéb problémájuk. Itt gyík-on inkább dicsérni szokták,de más oldalakon érdekes nem teljesen így van.
Összességébe jó telefon ebbe az árkategóriában,de elég volt belőle és így inkább lecseréltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!