Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Be lehet mérni a mobiltelefont...

Be lehet mérni a mobiltelefont hogy hol van akkor is, ha ki van kapcsolva? Vagy ha kivették belőle a SIM kártyát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2009. jún. 27. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Sim nélkűl sehogyan, Simm-el esetleg, telefontól függ.
2009. jún. 27. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sim nélkül be lehet.Segélykéréshez sem kell sim kártya,tehát kártya nélkül is tud a telefon kommunikálni a tornyokkal,ergo be lehet mérni.
2009. jún. 27. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Van olyan típus, amit a torony "fel tud ébreszteni", azaz bizonyos funkciókat távvezérléssel be lehet kapcsolni. Ezeket be lehet mérni kikapcsolva (bár a bemérés azzal kezdődik, hogy az adóját bekapcsolják), viszont kell hozzá vagy a SIM, vagy valami más azonosító (nem tudom, van-e ilyen).
2009. jún. 27. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
be lehet merni de ahoz hivatalos felhatalmazasok kellenek es ezt csak hatosagi erok adhatjak amit altalaban lehalgatasokra hasznalnak de egy sima eltunt teloval nem fognak foglalkozni. egyes uj telokban van GPS csip ami helyzetmeghatarozo ugyebar es ezekben a telokban van funkcio vagy letoltheto ami megmutatja hogy hol van ha eltunik sot bisztonsagi beallitasokat csinalva ellopas eseten kuld emailt is terkeppel hogy hol hasznaltak utoljara nekem volt mar ien egy iphonenal
2009. júl. 5. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem be a telefon IMEI száma alapján mivel a telefon sim nélkül is csatlakozik a legközelebbi adótoronyhoz (segélyhívás )

off:a feljelentések nagy részét a segélyhívóknál IMEI szám alapján teszik

2010. aug. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!