Mi van ha a bejövő hívásaimat szextelefonra irányítom át?
igen, de te is átirányítási díjat, szolgáltatók tarifatáblázatában megvan, hogy ez mennyi.
itt például ennyi. persze lehet, hogy emeltdíjas számokra nem lehet átirányítani.
Ez akkor is így van ha simán a telefonomon állítom be az átirányítást? Lehet hogy így nem is tudom átirányítani ha nincs mondjuk rajta pénz?
Csak azért kérdem, mert van egy retardált f*sz, aki Októberben elkérte a számomat, merthogy az övé lemerült és hogy az anyja fel tudja hívni. Én azt hittem hogy megadja az anyjának az én számomat, de nem, ő beállította az átirányítást a telefonján, és azóta nem tudja vagy nem hajlandó kikapcsolni, és nagyon úgy tűnik hogy le is szarja hogy amikor épp ki van kapcsolva, hozzám jönnek a bejövő hívások. Ja és még neki áll feljebb, hogy miért nem jópofizok a haverjaiva. Tegnap 4-5x felhívtak, miközben a házi dolgozatomat csináltam hogy le tudjam adni éjfélig, és k*rvára idegesített. Lehet ezt szolgáltatón keresztül letiltatni vagy valami? Én djuice-os vagyok, ő pedig T-mobilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!