Olyan oldalakat keresek, ahonnan sony ericsson w395-re tudok leszedni háttérképeket, képernyőkímélőket? A portálon már jártam.
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 16:14
1/8 anonim válasza:
[link] innen tudsz leszedni jó dolgokat,csak beirod a telód tipusát ahhoz ad ki mindent
2/8 A kérdező kommentje:
Azt az oldalt ismerem.
2009. jún. 27. 17:45
3/8 anonim válasza:
lasyk.net
Ilyen tipust ugyan nem láttam, de a témák kivételével a többi jó lesz.
5/8 anonim válasza:
de temakat miert nem ismeri fel? :(:|
6/8 anonim válasza:
A témákat nekem se ismeri fel:( de nem tudom miért és ha meg nem lehet rájuk tenni letöltött témákat akkor minek csinálnak?(itt a neten):(
7/8 anonim válasza:
gondolom ilyenkor nem merül fel senkiben,hogy google barátunkba beírja,hogy sony ericsson w395 háttérkép/wallpaper...?!
8/8 anonim válasza:
kedves utolsó-.-" szerinted én nem kerestem szarrá a google-n ezt a témát??
egyszerűen nem ismeri fel a témákat van rajta k. 6 db beépített téma és nem lehet rátenni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!