Valaki írna nekem alkalmazásokat amikkel feltudnám dobni a sony ericsson live with walkmen telefonomat?
Ha vírusírtót akarsz akkor inkább az avast mobile security.
Viszont nincs rá szükség, ha csak kizárólag a marketről teszel fel appokat.
Ha máshonnan is szedsz le ezt-azt akkor ajánlott...
"Én mindenhonnan minden szemetet felraktam már, soha nem volt semmi gond belőle. :)"
Akkor szerencséd volt. Már a marketről is törölt a google olyan appokat amik jókora telefonszámlákat tudtak csinálni, mivel a háttérben felhívtak különféle emeltdíjas számokat vagy sms-t küldtek, exploitokat futtattak stb.
Ha már a marketen is előfordul, akkor egy nem hivatalos helyen...
Ja, nem árt vírusírtó, ha valaki nem csak a marketről (google play) telepít valamit. én biztos nem mernék leszedni akár az applanetről vagy bárhonnan semmit se nélküle.
amúgy inkább tényleg az avast-ot töltsd le a marketről.
Felesleges a vírusírtó. Hogy a kérdező másik kérdésére is válaszoljak, írd be a play-re, hogy launcher, és dőlni fognak a témák.
Valaki mutasson már nekem olyat, hogy egy program fertőzött androidon. Még soha senki nem mutatott nekem. Ésa amíg nem látom élőben, addig nem nagyon győznek meg az ilyen-olyan reklámkampányok (tíz éve a McAffe azt állította, hogy a .JPG formátumba belehet vírust ágyazni, és az ő programjuk képes védekezni ez ellen. Azóta sem találtak egyetlen vírust sem, ami képeken keresztül terjed...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!