Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC ONE X vs SAMSUNG GALAXY...

HTC ONE X vs SAMSUNG GALAXY S3? (LENT TÖBB INFÓ)

Figyelt kérdés

Melyiket vegyem meg? melyik a jobb?

kijelzőben?

gyorsaságban?

melyik fog legkevésbé akadni?(ha egyáltalán akad)

mind a kettő nagyon tetszik ezért nem tudok választani?

érveket ha lehetne

és ha mind a kettőhöz pozitív/negatívot írnátok akkor hálás lennék :)

előre is köszönöm

2012. máj. 17. 16:01
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Utolsónak,

Mint megírtam, teljes mértékben szőrszál hasogatás volt amit leírtam, és igazából jelentősége nincs, de itt mindenki azt a véleményt fogja osztani amit gondol. Szerinted jobb az S3 mert neked olyanod van, szerintem meg jobb a One X mert ilyenem van. A HTC világéletébe nyomó/érintő kijelzős telefonokat gyártott, 1-2 termékén van billentyűzet de ott is megvan az érintőképernyő. A HTC adta ki az első androidos telefont, szóval szerintem nem csinál szart, eddig teljesen pozitív véleménnyel vagyok erről a telefonról és egyáltalán nem bántam meg. És lehet hogy a Tegra 3 az gagyi, de az Exynos 4 se jobb. És végül amelyik haveromnak HTC-je van, nem panaszkodik. Mindegyikőjüknek hibátlanul működnek kivéve 1nek de ő azért vitte vissza, mert leejtette. Viszont Samsungot meg rengeteget hordanak vissza mind software mind pedig hardware hiba miatt.

2012. jún. 23. 16:37
 22/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk szoftverileg tényleg sokkal jobb, nagybáttyám se panaszkodott, igaz hogy csak hív róla, de erről a készülékről sem hallottam szoftverhibához hasonló kritikákat. Lehet hogy új, de nekem még nem volt olyan, hogy nem indult volna el egy játék, vagy nem nyitotta volna meg a menüt.

Kérdezőnek: Nyugottan sz@rj le engem meg az előző válaszolót, teszteld le őket pl.: Media Marktban vagy valami ilyesmi helyen, és amelyik jobban tetszik, vagy jobbnak érzed aszt vedd. Én nem akarok senkit rábeszélni semmire, mert ha az nem tetszene, én nem akarok hibás lenni.

2012. jún. 23. 20:21
 23/27 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=wo9CsdV9uSo&feature=player_de..

Egy apróság. A HTC One X asztalra téve 23 km/h sebességet mutat! Érdekes...

2012. júl. 2. 23:55
 24/27 anonim válasza:

Szerintem mind a két készülék kitűnő nekem személy szerint a Galaxy s3 jön be inkább de izlés kérdése amiben a HTC jobb:

-anyaghasználat

-kijelző (felbontás,tartósság)

-formaterv

és amiben a Galaxy S3 jobb:

-hardver (gyorsabb)

-GPS (mivel két vevő van benne: glonass,gps)

-kijelző (színtelitetség)(viszont a HTC-nek élesebb)

-szétszedhető ház

-kamera (az exponálási ideje szinte vetekszik egy tükörreflexes géppel)

-bővíthető memória

egyszóval mind a két keszüléknek vannak előnyei és hátrányai és még csak azt se lehet mondani hogy az S3 drágább pl: a tmobile-nál drágább a HTC.

2012. aug. 8. 16:46
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ s3-at választottam és nagyon tetszik :)
2012. aug. 8. 17:02
 26/27 anonim válasza:

Jól választottál, ha még nem volt HTC telefonod, de csak hasonló kategóriás. Nekem van szerencsém a HTC csúcskategóriás telefonjaihoz épp úgy mint a Samsung-hoz. Használom őket és életszerű körülmények között tesztelem, kizárólag mint felhasználó. Egy biztos, a Sense a legnagyobb szoftveres megoldás az összes kísérlet közül. Viszont a HTC hatalmasat hibázott a One X szériával mikor az eddig is előnynek számító extráktól megfosztotta a felhasználókat. Pl. cserélhető akku, vagy bővítőhely illetve a HTC-re jellemző minőségi anyaghasználat. Emiatt én magam is az SGS3-at használom immár és nem vagyok elégedett a szoftverével mert évekkel el van maradva a Sense-től. Bár azonos hw-en a Sense 3.5 volt a legkiforrottabb és akadásmentes használatot biztosított végtelen stabil környezetben. A Sense4 az erős hw-en szépen megy és a szolgáltatások nagy részét örökölte ugyan, de még sem olyan mint a 3.5. Viszont aki tudja, hogy mit kínál egy Sense felület az biztosan vissza fogja sírni bármilyen launcherre is cseréli a Samsung primitív TouchWiz felületét.

Decemberre új készülék jön a HTC-től, reméljük, hogy ismét visszatér a régi útra hardverileg is!

2012. okt. 20. 15:35
 27/27 samsung9070 válasza:
Így van !!!! Samsung van élmezőnyben az iphone-al szemben ,utána sony és a htc! Jah meg szerintem azért HD SUPER AMOLED S3 mellett ez az új korszak kijelzője kevesebbet fogyaszt ,személy szerint nekem jobban be is jön ,de ez egyén függő .. Az S3 drágább de annyival jobb is nem véletlen!Nincsen túl árazva csak az itteni fizetéshez sok...
2013. ápr. 4. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!