Ha új telefont veszek gyári garanciával netről, webáruházból, akkor biztos lehetek abban, hogy eredeti a telefon és jó a gari?
ez személyes tapasztalat én egy nexus one-t vettem egy gsm boltól azt mondták csili-vili semmi gáz ehelyett nem volt meg a doboza tele volt sérülésekkel csak egy usb kábel és egy autós töltő volt hozzá az a gáz,hogy kocsim sincs én a te helyedben vagy személyesen nézném meg a készüléket vagy szolgáltatótól vennék.
ui.: valaki egyszer egy lopott telefonnal ajándékozta meg magát...ami az enyém volt.
Az igaz, hogy semmi se biztos.
Ezzel együtt én vásárolok webáruházból, mert a rendeletek szerint 8 napon belül KÖTELESEK a készülék vételárát visszatéríteni, amennyiben Te visszaküldöd (doboz stb. eredetiségére vigyázni) és nem kell indokolnod sem.
A postaköltség Téged terhel, ennyi a kockázat.
Én ezt vállalom, egyszer éltem is vele, igaz 3 hét múlva kaptam utalással vissza a pénzt.
és ha mondjuk megrendelem, akkor ha mondjuk beviszem egy márkaszervízbe, akkor ott meg tudják mondani, hogy eredeti, új és jó a gari? vagy hol lehet ennek utánanézni?
mert ebben az esetben megrendelem azt ha kamuztak visszaküldöm.
Az, hogy új Te is láthatod, a gariról (a máséról!) ők nem tudnak mit mondani, az eredetiségről valószínűleg tudnak nyilatkozni.
De 8 nap rengeteg, sok mindenre elég.
Egyre vigyázz: semmiféle sérülést, karcot se "tegyél rá", nálam fóliában volt, amig teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!