Galaxy ace és a 0. facebook kérdés. Mi a valódi megoldás?
Sziasztok. Tudom tudom, ezren feltették előttem, igen tudom és köszönöm!:) Meg is néztem pár tucat kérdést, még se láttam és találtam még rá megoldást! Konkrétan annyi h most vettem a készüléket, előtte egy mezei LG-m volt, semmi extra, azon tökéletesen ment a 0.face , ahogy elküldtem az smst már működött is. Az Ace pedig , mikor csatlakozni próbálnék, azt írja ki h : A weboldal nem elérhető.
Miket kell pontosan beállítanom és hol, h működjön??
Ezer hálám és köszönetem annak aki segít!!!!!!
A telefon nem hülye, max te nem értesz hozzá.
Azért vette le a pénzt, mert az automatikus szinkronizálás be volt kapcsolva, és fél óránként-óránként szépen szedte le az adatokat, hogy frissítse a gmail fiókot, az időjárás adatokat és egyebeket.Ha ezt a fiókok és szinkronizálás menüpontban kikapcsoltad volna, nem vett volna le pénzt.
Kérdező: Ha megrendelted a netstart csomagot, akkor kérd el a szolgáltatótól az APN beállításokat, ezeket állítsd majd be, és minden flottul fog menni.Illetve neked is mondom akkor, hogy a szinkronizálást állítsd át manuálisra és akkor nem fog ezért külön adatforgalmat generálni.
Ilyen téren egyébként a netstart a legnagyobb rablás, mert 13.2Ft/10 KB-os tarifa nem egy olcsó mulatság.
Mert kell hozzá adatforgalom, anélkül nem enged felkapcsolódni. És ez a gagyi kis LG-nél is így volt, aktiválva volt a netstart a sim kártyán. Okostelefonon is lehet, csak a netstarttal nagyon ráfizethetsz, mert bár a 0.facebook.com ingyenes, a háttérben futnak alkalmazások, amik használják az internetet, azért már fizetsz.
Az első hozzászólónál is így volt, a háttérben futó alkalmazások által generált adatforgalom után fizetett, vonták le a pénzt a netstart 13FT/10 kb-os díjszabásával.
Ezt is rengetegszer le lett írva.
Kell hozzá aktív adatforgalom. Okostelefonon inkább fizess elő a legolcsóbb fix havidíjas csomagra. Jobban jársz.
Köszönöm a válaszokat. Ahogyan a kis gagyi LG-n, így ezen az okos telefonon is egyenleg nélküli kártyával akarom használni a facebook-ot. Van egy másik számom, 70es és azzal hívogatok.. Ez a 30asom amivel ahz Ace megy, inkább mások hívják, és ezért van...nincs rajta pénz, nem tudnak honnan le szedni :) Más nem érdekel vagy ha igen, akkor wifizek...:) Köszönöm szépen!!
Hogy tudom a szolgáltatónál lekérni az adatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!