Melyik a legjobb billentyűzet androidra?
A Go keyboard elég jó, összetett és jól testreszabható billentyű. Tud mindent amit a többi. Az iphone működési vonlaból a legjobb és a swipe is benne van.
Én a Filt keyboardot használom még. Ezt annyira szeretem hogy meg is vásároltam így a komplett magyar ékezettárt fel tudom rá venni. Ez azért jó mert a betűket azonnal el tudod érni (a Magyarban ugyebár nagyon sok "é" betű van. Nagyon kényelmetlen mindegyik é előtt hosszan tartani az e-t).
A többi szerintem se több se kevesebb ezeknél. Amit nem szeretek hogy vagy a kereket akarja újra feltalálni, vagy teljesen olyan mint az előző (vagyis Iphone menü alapú).
Igazából szerintem a legjobb még mindig a symbianon megismert Dayhand keyboard ahol a rendes QWERTZ kiosztásra lett rárakva egy egy betűhöz a swipe gesztus (értsd az a betűn felfelé swipeolva kapod az át. Az e betűn ugyanez az é. Az o betű pedig három irányba swipeolható attól függően hogy ó, ö vagy ő betű az amire szükséged van...stb)
Ennél kényelmesebb megoldás magyar gépelésre szerintem nincs, de sajnos ilyent én még nem láttam androidra.
A filt keyboard hasonló de természetesen ők a kereket találták fel megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!