Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb billentyűzet...

Melyik a legjobb billentyűzet androidra?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a GO keyboard jött be a leginkább.
2012. máj. 16. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A Go keyboard elég jó, összetett és jól testreszabható billentyű. Tud mindent amit a többi. Az iphone működési vonlaból a legjobb és a swipe is benne van.

Én a Filt keyboardot használom még. Ezt annyira szeretem hogy meg is vásároltam így a komplett magyar ékezettárt fel tudom rá venni. Ez azért jó mert a betűket azonnal el tudod érni (a Magyarban ugyebár nagyon sok "é" betű van. Nagyon kényelmetlen mindegyik é előtt hosszan tartani az e-t).

A többi szerintem se több se kevesebb ezeknél. Amit nem szeretek hogy vagy a kereket akarja újra feltalálni, vagy teljesen olyan mint az előző (vagyis Iphone menü alapú).

Igazából szerintem a legjobb még mindig a symbianon megismert Dayhand keyboard ahol a rendes QWERTZ kiosztásra lett rárakva egy egy betűhöz a swipe gesztus (értsd az a betűn felfelé swipeolva kapod az át. Az e betűn ugyanez az é. Az o betű pedig három irányba swipeolható attól függően hogy ó, ö vagy ő betű az amire szükséged van...stb)

Ennél kényelmesebb megoldás magyar gépelésre szerintem nincs, de sajnos ilyent én még nem láttam androidra.

A filt keyboard hasonló de természetesen ők a kereket találták fel megint...

2012. máj. 17. 00:16
 3/6 anonim válasza:
Én a gyárival vagyok megelégedve. Sony xperia minim van. Egyszer feltettem a Slide it keyboardot szépnek szép, de "túl sok" volt a tudása
2012. máj. 17. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam a SwiftKey nyert, bár sokan nem szeretik.
2012. máj. 18. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a Swype-ot használom, ezt a beta.swype.com-ról tudod letölteni, ha regisztrálsz. Macerás a telepítése, de nem kell egy szónál, csak egyszer a kijelzőhöz érni, és összehúzni a betűket, a szót meg kiadja. Érdemes utánanézni, ha jól tudom, az első ilyen billentyűzet volt. A Galaxy S-ben például ez már alap billentyűzet "kiegészítője" is.
2012. máj. 18. 21:28
 6/6 Spilerke ***** válasza:
TouchPal
2014. dec. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!