Lehet Skype-olni Androidon?
Miért kérdező, a számítógépeden nem fizetsz az internetért?
Dehogynem.Így a Skype-ért is fizetsz.Többek között.
Így megy ez mobiltelefonon is, ha skye-skype telefonálást bonyolítasz le.Internet kapcsolat kell hozzá, adatforgalmat generál, így fizetsz érte.
Akkor nem fizetsz egy vasat sem, ha épp egy nyílt wifi hálózaton lóg a telefon, de akkor valaki más fizet érte.
Olyan nincs, hogy "INGYENES".
Így megy ez mobiltelefonon is, ha skye-skype telefonálást bonyolítasz le.Internet kapcsolat kell hozzá, adatforgalmat generál, így fizetsz érte.
Én a + díjakra gondoltam, és nem az adatforgalomra. Otthoni havidíjas WiFi-n fogok netezni, vagy éppen a szintén havidíjas mobilinternet csomaggal, tehát az internet havidíján kívüli költségekről beszélek, nem az adatforgalomról...
Szia!
Ha ingyen akarsz telefonálni,üzenetet küldeni okostelefonos ismerőseidnek,akkor töltsd le a szintén ingyenes viber-t a telefonodra.Ha te és az ismerősöd,akit hívtál netre kapcsolodik a telefonjával akkor ingyen beszélgettek,üzenhettek egymásnak.Nagyon jó program.
Ez a kérdés nagyon régi :)
Azóta rengeteget használtam a skype-ot, és a viber-t is ismerem.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!