Okostelefon vki ajanlat?
Figyelt kérdés
kb olyan 60 ezer forintot szannek vmi okostelefonra vki tud ajalani vmi olyan telefon amiben jo "cuccok"vannak es szep is?2012. máj. 15. 21:44
2/8 anonim válasza:
Ray, vagy ha kell egy kicsit erősebb hardveres és nagyobb kijelzős, akkor ott a T-nél Domino csomagban az Alcatel OT-995, és még marad is kb egy 10-esed egyébre.
3/8 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace, Sony Xperia Ray amik ennyiből kaphatók és "viszonylag" jók is:)
Levantés
4/8 A kérdező kommentje:
ahha enis a rayban gondolkoztam kulsoreis tetszik es nem is olyan gyenge telo..koszi a segitseget
2012. máj. 15. 21:52
6/8 anonim válasza:
Galaxy Ace nem éri meg :) Én az új Galaxy Mini 2-t ajánlom akkor már. De egyébként én is az Xperia Rayt ajánlom :)
8/8 anonim válasza:
Nokia N8 nekem ilyenem van szeretem,es tenyleg okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!