HáTéCé Szenzáció vásárlás?
Figyelt kérdés
Megéri lecserélni Sony Ericsson Xperia arc S-emet egy HTC Sensationra?
Jó baráttól kapnám ingyen, cserébe, mert ő utálja a HTC-t.
Láttam már és karcmentes megy normálisan nem akad. (Szóval nincs semmi baja)
2012. máj. 15. 20:07
1/7 anonim válasza:
Nincs olyan nagy külömbség a kettő között úgyhogy sztem mind1 de mivel én is utálom a HTC-t ezért a Sony-t választanám.
2/7 anonim válasza:
én magát a sense felületet nem bírom, ezért én is maradnék a sony-nál, kamerája is egy kicsit jobb minőség. bár szoktak vitatkozni, de legtöbbször lehúzzák a htc kamera minőségét.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak mert kinézetre nekem a HTC jobban bejön, és azt halottam hogy az nem műanyag, hanem valami minőségibb anyagból készült.
2012. máj. 15. 20:19
4/7 A kérdező kommentje:
Hááát még meggondolom akkor.
2012. máj. 15. 20:19
5/7 A kérdező kommentje:
A HTC mellett döntöttem.
Már megvan. :) azért köszi a válaszolóknak.
Nekem jobban tetszik, és nincs baj a kamerájával sem.
Amúgy úgy sikerült ilyen gyorsan, hogy +-ba szomszédok is vagyunk.
2012. máj. 15. 20:27
6/7 anonim válasza:
Nincs baj a HTC-vel, a legjobb márka, a Sense is az egyik legjobb UI, az más kérdés, hogy nem jön be mindenkinek, de nincs olyan cucc, ami mindenkinek bejönne.
Ha valakinek nem tetszik a Sense, az meg rakjon rá másik ROM-ot, és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!