Melyik a jobb telefon? Miért?
Figyelt kérdés
LG Optimus L7
Sony Xperia U
HTC ONE V
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy S+
2012. máj. 15. 18:49
1/8 anonim válasza:
Természetesen a Galaxy S Plus!!
Levantés
2/8 anonim válasza:
Levantés vagyok, azért, mert nagy a kijelzője, nagy a memoriája és erős a processzora!
3/8 anonim válasza:
miért az S+, amikor az Xperia U 2 magos, a Sony UI-ja meg ráadásul sokkal optimalizáltabb, mint a touchwiz...tipikus Samsungfan vagy...sőt az L7 is 2 magos, és tegnap volt pont mobilarénaTV-ben, egészen megdícsérték, hogy az UI-t teljesen újraszabták, és sokkal optimalizáltabb, mint a régi...
5/8 anonim válasza:
Levantés: Miért kell mindig odairni a neved a végére?? xDDD
Egyébként igaza van az utolsónak! Samsung FANboy vagy.Hogyan lenne innen a S+ a jobb??? Sony az összeset veri.
6/8 anonim válasza:
LG Optimus L7: 4.0ás androiddal tényleg szép lett, de hardwereben gyenge.:/
Sony Xperia U: 2magos,nagyon jó! t-mobileba nemsoká kapható lesz, én megfogom venni!!!
HTC ONE V : beats audiót emelném ki és a gyors kameráját
Samsung Galaxy Ace 2:inkább hagyd.
Samsung Galaxy S+: én hagynám.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor a Sony Xperia U vagy az LG optimus L7??
2012. máj. 15. 20:03
8/8 anonim válasza:
A kettő közül inkáb te dönts.Most meg van a felsoroltak közül a két legjobb, most rajtad áll a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!