Tudnátok segíteni telefon választásban?
Like csomaghoz szeretnék telefont választani T-mobile-nál. Igazából nem vagyok nagyon otthon a telefonok terén, nincsenek is nagy elvárásaim. Lényeg, hogy megbízható és "gyors" legyen (már amennyire ilyen árért az lehet). Nem szeretnék rá 25 000Ft-nél többet költeni. Tudom, ennyiért...
Igazából Samsung Galaxy Mini vagy a Samsung Galaxy Y S5360 -el szemezek. Vélemények? Esetleg valamilyen más telefon/márka?
ELőre is köszönöm!
Hello.
Samsung galaxy minit tudom ajánlani, nekem is az van és tökéletesen működik.
Mindent tud amit csak kell és nem túl bonyolult egy olyannak se aki nem sokat ért a telefonokhoz.
Nem túl nagy a kijelzője ezért ha csak telefonálni használod legtöbbet nem merül le 1 nap alatt mint a legtöbb más okostelefon. Internetezni is lehet vele ha wifit használsz akkor ráadásul "ingyen", játékok stb.
Abszolút jó választásnak tartom és a kivitelezésben is jó (sokszor ejtettem már le és semmi baja).
Remélem tudtam segíteni :)
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó hozzászóló által linkelt telefon -Sony Ericsson - azért érdekes. Jónak tűnik, de valahogy nem is hallottam róla még. Megéri megfontolni, ill. utánanézni bővebben.
Jöhetnek még tanácsok, ha valaki tud esetleg ajánlani valamit :)
Köszi!
1. válaszoló vagyok
samsungot javasolom továbbra is.
a sony-k (amiket eddig láttam ismerősöknél) nagyon gyakran lefagynak, akadoznak, hibákkal kilépnek a programokból sőt haverom x8-a nem tud fényképezni pedig újonnan vette!
persze az arc meg neo nem gagyi de az olcsóbb kategóriákban mindenképp a samsung vezet!
"a sony-k (amiket eddig láttam ismerősöknél) nagyon gyakran lefagynak, akadoznak, hibákkal kilépnek a programokból sőt haverom x8-a nem tud fényképezni pedig újonnan vette!"
Akkor még nem láttál 2011-es sony ericsson-t, csak a 2010-es modelleket ebben az árkategóriában...
2011-es modellek hardveresen mind szinte egyformák, armv7 1 ghz proci, hd videófelvétel, flash támogatás, android 4.
A live with walkman-ban is ugyanolyan proci van pl. mint a neo-ban stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!