Tényleg megszüntetik az összes 20-as mobilszámokat?
A napokban több személytől is hallottam, hogy beszüntetik az összes 20-as számot. Na meg többen is kaptunk még márciusban egy üzenetet a djuice-tól, amiben ez állt:
2012.05.07-től a lejárt érvényességi idejű kártyás előfizetések kezelése módosul: az egyenleg a lejárat után elvész, az előfizetési hívószámot 30 napig tartjuk. További info: www.djuice.hu.
Na szóval ezt kaptuk, amit én úgy értelmeztem, hogy ha valaki feltölti a kártyáját, s lejár az érvényességi idő, csak akkor törlik a számot, de mások meg úgy értelmezték, hogy eltörlik a kártyás feltöltést, s csak előfizetés lehet, megint mások meg úgy értelmezték, hogy végleg eltörlik a 20-as számokat, mert a Telenornak nem megy az üzlet. Néztem én a djuice oldalát is, de ott semmit nem találtam erről. Én még ebben a hónapban nem töltöttem fel a kártyámat, de azt írták még áprilisban üzenetben, hogy 95 napig érvényes a feltöltésem, remélem még eztán is lehet tölteni rá, és telefonálni róla. Kérlek írjátok meg légyszi, hogy szerintetek melyik értelmezés a valós, másoké, hogy megszüntetik vagy az enyém, hogy csak annak szüntetik meg, aki nem tölti fel még időben. Előre is köszi!
26/N
[link] itt a módosított ÁSZF, kimásolom ide az éritett részt:
"A Szolgáltató a Kártyás Előfizetői Szerződés megszűnése esetén 30 napig fenntartja az előfizetői hívószámot (rendelkezésre állás) az Előfizető számára.
Kártyás szolgáltatás esetén az utolsó egyenlegfeltöltést követően, az érvényességi idő lejártakor (a szerződés megszűnésekor) a fel nem használt összeget a Szolgáltató nem téríti vissza.
A Kártyás előfizetői szerződés megszűnése esetén a fel nem használt Univerzális egyenleget a Szolgáltató nem téríti vissza."
Ez csak egy szerződésmódosítás, el sem tudom képzelni, hogy egyesek ebből hogyan hozták ki azt, hogy megszűnik a szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!