Ha megkapom a telefont, akkor meddig kell egy huzamban a töltőre raknom?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:20
1/7 anonim válasza:
az én Sonymat egy éjszakára kellett kb. 12 óráig
2/7 anonim válasza:
az én Sonymat egy éjszakára kellett
3/7 anonim válasza:
A leggyakoribb az a 16 óra szokott lenni, de lehet 12 is, 18 is attól függ mennyit mondanak.
4/7 anonim válasza:
A kémiai energiából villamos energiát állítunk elő, és ezt tárolja az akkumulátor.
A Nokia telefonoknál a 80-as évek végén Ni-Cd akkumulátorokat használtak, és még ki kellett sütni, meg kellett formázni őket. A 90-es évek végén megjelentek a lithium-polimer alapú akkumulátorok, és a kisütés ezeknél tévhit. A nikkel-kadmium akkumulátoroknál még ez igaz volt, de az a lithium akkumulátorokat ne próbáljuk 16 órán keresztül tölteni, mert csak rontjuk a teljesítőképességet. Az első töltés olyan, mintha pl. a 25. töltés lenne.
5/7 anonim válasza:
Igen, sokan a régi akkumulátorokból indulnak ki, de a mostani telefonokban lévőket már nem kell, sőt nem is szabad. Használni semmit sem használ, ártani viszont annál többet árt.
6/7 anonim válasza:
én ugy tudom,h minden új telót 12 óra hosszáig kell egyfojtában tölteni...(egy ilyen fintával én is meg szívtam,mert én mikor meg kaptam gyorsan le meritettem,és utánna meg túl izgatott voltam,és láttam,h már azt irja ki,h 100%-on van és le szedtem(akk. kb. 8-9 h nél tartott,és most kicsit gyorsabban le merül,mint ahogy kellene... :/)
7/7 anonim válasza:
Háromszor 16 órát kell tölteni bár a telód mutatja hogy fel van töltve de utána még csepptöltésben veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!