Valóban az Apple iPhone 4S a jelenlegi legjobb telefon vagy csak egy őrült divat?
"Kíváncsi vagyok mennyire lesz verseny az iPhone 4S és a Samsung Galaxy S3 között, ami hamarosan kijön, s az S2 is baromi jó volt. "
már a kiadás első napján nyert a 4S. megdöntötte e rekordokat, az Apple gyakorlatilag a legnagyobb mobilgyártó. Darabszámban a Samsung többet ad el, de profitra, nyereségre stb az Apple a jobb. És terjedésben is.
Amúgy a 4-nél persze jobb, amúgy a 4Snél is gyorsabb papiron, de gyakorlat a lényeg. meg az android...
nekem ez már túl nagy, és a pentile matrixos samoled sem tetszik, és túlszaturált. Elvileg kevesebbet fogyaszt mint az IPS, de a telefon üzemidejében annyira nem látszik meg, mert ott dübörög a quadcore.
"jó az iphone 4s csak épp nem ér annyit amennyit kérnek érte pl ott az xperia S amibe mindenbe veri és sokkal olcsóbb mint a iphone 4s"
100% helyes válasz!!!
Elolvastam a technikai adatokat az iPhone 4S és a Samsung Galaxy S2-ről (meg a most kidobott S3-ról)
Még az S2 is MINDEN pontban veri az iPhone-t kivétel nélkül minden pontban.
ÉS állítólag a Galaxy S3 MÁR veri a még ki sem jöt iPhone 5-öt. Veszek egy S3-at leverni vele ezt a lökött apple mániát.
Vannak, akik a számokra, grafikonokra gerjednek:))
Aztán majd csodálkoznak, hogy akad, lagzik a 4 magos csodájuk..esetleg vírusos lesz, stb..
Vannak, akik meg olyan minőségi programokat használnak az iphone-jukon, hogy az androidosok irigykedve nézik őket:) De majd rájössz, kérdező, hogy a felhasználói élmény nem a megahertzen és a gpu-n múlik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!