Samsung Galaxy fit orajel noveles?
Sziasztok!
A tegnap root-oltam a telot, es szeretnem megtudni h hogyan hasznalhatnam maximumon ki a telot? Marmind annyira h hosszu tavon ne artson neki.
A neten olvastam h ha valamit uj romot rateszek siman menne rajta a resident evil 4 is.
Arra lennek kivancsi h ezt h lehet megoldani orajel noveles stb.
Ha valaki tudna valami segiteni nagyon orulnek:)

kosz az infot es 20-30%al melyik progival lehet novelni?
Amugy a GTA3 mar igyis fut rajta, picit akadozva de megy, 20-30% sokat segitene szerintem menne rendesen.
A resident evil 4-et youtube-n lattam h futot, esetleg ha meg tudna valaki valamit segiteni jo lenne.

AnTuTu CPU Master, Daemon Controller, SetCPU, stb.
Akármelyik appal ezek közül.
Qualcomm MSM7227 CPU + Adreno200 GPU.
Na most ez alapjáraton 600 MHz-en jár, de az Aceben is ugyanez a SoC van, de ott gyárilag fel van húzva 800 MHz-re.
Ezzel nagyon látványosan nem lesz gyorsabb a telefonod, de nagyon látványosan gyorsabban fog merülni.
Nem a processzos sebessége miatt szaggatnak a játékok, hanem mert ArmV6-os architektúrájú a processzor, és nincs flash támogatás.
Ezeknek a 3D-s játékoknak legalább egy 1GHz-es Armv7-es processzor kellene egy Adreno 205-ös grafikus gyorsítóval.
Azért ha már rootoltak, megpróbálhatod felhúzni az órajel frekveniciát.700-800 között simán lehet.
AnTuTu CPU Master-el probalom mert ez ingyenes bar:D
De a max-nal azt irja h 600mhz es min is csak annnyi lehet:S
Akkor itt mit csinaljak?:S bocsi de androidos telok teren eleg kezdo vok:S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!