Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 13....

Milyen telefont vegyek 13. 000 ft alatt?

Figyelt kérdés

Még nem volt telóm, és pár hét múlva megyek táborba Erdélybe, ami elég messze van. Szeretném tartani az itthoniakkal a kapcsolatot, mert barátokkal megyek, de nem tudom hogy csak így hirtelen vennénk-e telót emiatt, mert a tábor is sokba kerül. Ez a történet lehet, hogy kicsit fura, de lécci adjatok tippeket, hogy mit csináljak! Az se baj, ha csak alaptelefon! Lécci segítsetek!

14/L

2009. jún. 25. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha akármilyen alapteló megteszi, akkor bemész a tescóba, ott lehet kapni kártyás egységcsomagban általában 5-6000-ért. Gyakran változik a kínálat, de mindig szokott lenni 1-2 féle.
2009. jún. 25. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Vagy bemész az OSAN-ba állítólag ott is vannak akciók.
2009. jún. 25. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
de azoknak milyen a minősége??
2009. jún. 25. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Motorola f3 at vegyél 4 ezer .Eléggé alap még nem is színes kijelzős de minek sok pénzt egy telefonra áldozni úgyis csak egy eszköz.Az f3 legalább stílusos de alap.Ha meg inkább egy jó telefont akarsz akor vegyél tábor után kilehet birni azt a pár napot telő nélkül is.
2009. jún. 25. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
De most gizdázni akarsz, vagy telefonálni? Telefonálásra, sms-re tökéletesen megfelel akármi. A garancia lejártáig minden telefon kibírja, de azután is inkább csak akksi szokott meghalni bennük. Ha rendes mobilt akarsz, akkor pedig gyűjtögess még egy kicsit (még kb 2-3x ennyit)
2009. jún. 25. 20:48
 6/9 A kérdező kommentje:
oké köszi..
2009. jún. 26. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Vagy vegyél egy siemens my411v-t.

Abba már van egy egyszerű kamera,mp3,meg bővíthető is.10körül már használtan is megkapod!Én 1 éve vettem ujjonnan! 12.990 Ft-ért! :)

Nagyon szerettem csak nálam a telefon fogyóeszköz,így másik lett.

De mindene jó volt!

-z-

2009. jún. 27. 06:55
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

használtba vannak olcsón jó telók.. kicsit karcos, de mit számít? csak egy eszköz.

személyes vélemény: szerintem azért egy kicsit gáz hogy még nem volt telód.. nem csak azért, mert nagyjából minden körülötted lévőnek van, hanem mert egyáltalán hogy bírod ki nélküle?:O én ha valahova elmegyek mindig felhívnak stb.. ( szüleim meg barátok) 13évesen 100ezres telókat kaptam.. mondjuk nem mindenkinek telik rá, ha még nem voltál kirándulni akkor előre is jó szórakozást:)

2009. aug. 1. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsonak.

En meg 5 evesen helikopterrel jartam oviba...-.-

2009. okt. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!