Milyen telefont vegyek 13. 000 ft alatt?
Még nem volt telóm, és pár hét múlva megyek táborba Erdélybe, ami elég messze van. Szeretném tartani az itthoniakkal a kapcsolatot, mert barátokkal megyek, de nem tudom hogy csak így hirtelen vennénk-e telót emiatt, mert a tábor is sokba kerül. Ez a történet lehet, hogy kicsit fura, de lécci adjatok tippeket, hogy mit csináljak! Az se baj, ha csak alaptelefon! Lécci segítsetek!
14/L
Vagy vegyél egy siemens my411v-t.
Abba már van egy egyszerű kamera,mp3,meg bővíthető is.10körül már használtan is megkapod!Én 1 éve vettem ujjonnan! 12.990 Ft-ért! :)
Nagyon szerettem csak nálam a telefon fogyóeszköz,így másik lett.
De mindene jó volt!
-z-
használtba vannak olcsón jó telók.. kicsit karcos, de mit számít? csak egy eszköz.
személyes vélemény: szerintem azért egy kicsit gáz hogy még nem volt telód.. nem csak azért, mert nagyjából minden körülötted lévőnek van, hanem mert egyáltalán hogy bírod ki nélküle?:O én ha valahova elmegyek mindig felhívnak stb.. ( szüleim meg barátok) 13évesen 100ezres telókat kaptam.. mondjuk nem mindenkinek telik rá, ha még nem voltál kirándulni akkor előre is jó szórakozást:)
Utolsonak.
En meg 5 evesen helikopterrel jartam oviba...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!