Valaki vásárolt a marketen a bankkártyám adataival, kb.5k értékben. Kártya letiltva már, de van értelme feljelentést tenni? Foglalkoznak ezzel a zsaruk és egyáltalán ki tudják nyomozni ki volt az illető?
Mondjuk engem más nem érdekel...
Nem akarok rendőrségre járni 5000 ft miatt, ha a kis összeg miatt lexarják akkor meg pláne...
Lehet, hogy foglalkoznak vele, ha feljelentést teszel, de emiatt a "hatalmas" összeg miatt lehet, hogy nem fogják magukat összetörni.
Jó, ha nem röhögnek egyet a hátad mögött azzal, hogy máskor jobban vigyázz a kártyádra amikor kilépsz a kapitányságról a feljelentés megtétele után.
A másik, hogy ha valamilyen nyilt wifi-ről csinálta ezt az illető és foglalkoznak az üggyel, nem tudom mit kezdenek ezzel a zsaruk. Majd előveszik pl. valamelyik mcdonalds éttermet vagy hasonlót?
Azt viszont nem tudom, ha mobilnetről csinálta ez a köcsög, akkor be tudják-e azonosítani, hogy kinek a telefonjáról volt ez az egész, pl. ip cím alapján megtudhatják-e pl. kié az adott telefon. Ha egyáltalán mobilról csinálta-e vagy a webes marketről...
Hát a #7-es választ valaki leszavazta...
Biztos valamelyik rendőr válaszoló lehetett, aki védi a mundér becsületét.
Mindenesetre 2 hónapja le van xarva az ügy. Gondolom le lesz a következő 2 hónapban és 2 évben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!