Megéri Sony Ericsson Xperia X10 mini-t venni?
Figyelt kérdés
Használtan venném, de nagyon jó állapotban, szinte új. 15ezerért megéri?
Nekem nem kell nagyon jó telefon, tökéletes az ilyen típusú, csak nem tudom, hogy ez megérné-e.
2012. máj. 11. 21:27
1/5 anonim válasza:
szerintem nem
használtan főleg
régi elavult
de ha nem akarlak lebeszélni róla
ha tetszik akkor vedd meg:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem csak azért kell, hogy játsszak, netezzek, zenét hallgassak rajta. Kb. akkora teljesítmény kell egy telefonba, mint ami egy X8-ban van.
Kb. mennyit érhet egy ilyen telefon?
2012. máj. 11. 21:39
4/5 A kérdező kommentje:
Ez szinte tökéletes, a képernyőn van 1-2 alig látható hajszálkarc, a ház makulátlan.
Szoftverileg alap.
2012. máj. 11. 21:44
5/5 BB Ádám válasza:
szerintem vedd meg, mert ha tetszik, akkor nem számít hogy elavult, főleg ha csak játszani szeretnél vele. és amúgy ezt a telefont csak ajánlani fogom, csak vegyél rá fóliát, mert könnyen karcolódik!:) egyszóval: fasza, holnap menny, és vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!