NOKIA vs. SONY ERICSSON. Melyik márkát tartod jobbnak?
Figyelt kérdés
Nem ismerem a mobiltelefonokat, eddig nem nagyon foglalkoztam velük. Most szeretnék majd venni magamnak. Utánajártam a két márkának. A Nokia finn, a Sony E. japán és svéd.2012. máj. 11. 18:35
11/22 A kérdező kommentje:
Mármint találtam egy oldalt, ami hivatalos, sonymobile, de azon csak olyan telefonok vannak, amik nekem nem tetszenek.
2012. máj. 11. 18:48
12/22 anonim válasza:
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. máj. 11. 18:51
14/22 anonim válasza:
Ha alap telefont keresel, akkor egyértelműen Nokiára teszem le a voksom, bőven jelen vannak abban a kategóriában is, és mi tagadás, elég szép darabok jöttek már ki tőlük.
15/22 anonim válasza:
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
Egyértelműen Nokia!
A nem érintős telefonja mai napig a csúcsok!:)
18/22 anonim válasza:
Így igaz, ha nem okostelefon és nem érintoképernyos, akkor Nokia.
19/22 Somi válasza:
én szerintem a Nokia mert én már évek óta nokiát használok tudom hogy van sok rom meg ram 4 magos meg ilyen telefon de akkor is nokiát szeretem mert nekem egy n8 am van és meg vagyok elégedve vele az ujj programmal nem fagy le meg semmi ilyesmi nagyon sok olyan funkció van benne ami a sonyba nincs pl az fm transpitter nagyon kevés olyan teló van amibe benne van meg nekem ujjonan motorozás közben kiesett a zsebemből lesett emeletesházból és csak felületi karcolás lett rajta tudom hogy régen lefagyott sokszor de már nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!