Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android alá milyen alkalmazást...

Android alá milyen alkalmazást ajánlanátok, ami grafikonon méri és mutatja az akkumulátor kihasználtságát, illetve hogy mikor milyen alkalmazás és körülmény mennyire terheli le? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"de mostmár nevezzük nevén: Saját útvonalak, MyTracks, vagy mi) SOHA nem okozott gondot, sosem gondolt egyet, és kezdett el futni, csak olyan szép napos idő volt. "

Nézd át újra az autostarts-ban a maps és a my tracks és az ehhez kötődő appokat. Ne zavarjon, hogy mindegyik a napokban frissült...

2012. máj. 11. 01:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem is zavar. A Maps frissült, frissítettem is, viszont a MyTracks NEM, tehát ez megint csak nem magyarázat.
2012. máj. 11. 01:57
 13/18 anonim ***** válasza:

A maps végülis az egész keretrendszere...

Került bele ez-az ami meghívja a hozzá tartozó cuccokat.

Gondolom az autostarts-ban menü gomb, view, hide unknown elements-nél kivetted a pipát...

2012. máj. 11. 02:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Off:

Eddig csak olvasgattam, de ha ennyire zavar, ha valaki segíteni próbál akkor mi a töknek tetted fel a kérdést?

Szvsz oldd meg magad, ha ennyire szuperokos vagy!

2012. máj. 11. 02:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zavar, sőt, nagyon köszönök minden segítséget. Engem csak ez a beszólogatás dolog feszített meg egy kicsit, mert akármennyire is kerestem bármilyen beszólogatást, nyomát nem találtam. Tehát valaki nagyon benézett valamit...
2012. máj. 11. 02:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát feltettél egy kérdést amiből kb. semmi nem derül ki.

Pontosabban, ami jött rá válasz, erre a kérdésre megfelelő volt.

Aztán meg kiderül, hogy az a problémád, hogy van egy app ami elindul, ha kell ha nem. Hát ennek aztán sok köze van a kérdéshez amit feltettél. (Tudod a kérdés feltétele mellett van lehetőség alul bővebben kifejteni).

Az, meg, hogy valaki megemlítette a "beszólogatást" és te csak ezután indultál be és ekkor derült ki, hogy miről is van szó valójában...

Miért nem azt kérdezted akkor, hogy a MyTracks nevű app miért indul el néha magától?

2012. máj. 11. 03:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért, mert egyrészt ha így felteszem a kérdést, ahogy te írtad, akkor ismerve a gyik.hu-t erre nagyjából nulla darab választ kaptam volna, továbbá mert globálisan is érdekel a probléma (és AZ a probléma, amit tök egyértelműen tettem fel szerintem), nem pedig csak egy adott alkalmazás esetében.
2012. máj. 11. 06:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Leírhattad volna a másik szövegmezőbe, kiegészítésként.
2012. máj. 11. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!