Sony Xperia S-t megéri venni? Vagy vegyek inkább Samsung Galaxy S III?
Ráadásul a 2-es én vagyok, és nem én írtam júzernek.:D
Mellesleg nyelvtanilag helyes, a jövevényszavakat lehet, sőt lassan elfogadottabb, ha úgy írják, hogy: nejlon, ímél, júzer, és társai.
s3!
az xperia s nem jobb!
és az svoice-t is ki lehet használni
hello!
ha még nem vettél nézz utána hc one x-nek is.. bivajerôs, messze az egik legjobb telefon mind közül, árban 150/gsm 120/használtan 100-/ ez aslzt hiszem elég fair.. ha fotót nézzuk 0.7 mp/ full hd video készítés közben is lehet fotózni, képek gyönyörûek, 4 magos 1.5GHz-s +1x 500MHz-s proci, nvidia tegra 3 chip, és 1 gb ram biztosítja belülröl a gépet, ( egy középkategoriás laptop szinta, és még mindíg egy telefonrol beszélünk!) kijlzôje hd, gyönyörû, és hatalmas, közel akkora mint a note, pontosan 4.7.. ha engem kérdezel, elbujhat mint az s3 mint a sony, hisz ez egy tökéletes telefon, hosszutávra is, kb 2.5-3 évig kivállo lesz, minden el fut rajta. csak egy tipp ^^ u.i. épp vásárlása elôtt álk, ha minden összejön holnap veszem meg 65-ért használtan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!