Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia S-t megéri venni?...

Sony Xperia S-t megéri venni? Vagy vegyek inkább Samsung Galaxy S III?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont te ugatsz te fas.zszopo, akinek tele van hibaval a mondata?
2012. máj. 10. 23:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Ráadásul a 2-es én vagyok, és nem én írtam júzernek.:D

Mellesleg nyelvtanilag helyes, a jövevényszavakat lehet, sőt lassan elfogadottabb, ha úgy írják, hogy: nejlon, ímél, júzer, és társai.

2012. máj. 10. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:

s3!

az xperia s nem jobb!

és az svoice-t is ki lehet használni

2012. jún. 27. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:

hello!

ha még nem vettél nézz utána hc one x-nek is.. bivajerôs, messze az egik legjobb telefon mind közül, árban 150/gsm 120/használtan 100-/ ez aslzt hiszem elég fair.. ha fotót nézzuk 0.7 mp/ full hd video készítés közben is lehet fotózni, képek gyönyörûek, 4 magos 1.5GHz-s +1x 500MHz-s proci, nvidia tegra 3 chip, és 1 gb ram biztosítja belülröl a gépet, ( egy középkategoriás laptop szinta, és még mindíg egy telefonrol beszélünk!) kijlzôje hd, gyönyörû, és hatalmas, közel akkora mint a note, pontosan 4.7.. ha engem kérdezel, elbujhat mint az s3 mint a sony, hisz ez egy tökéletes telefon, hosszutávra is, kb 2.5-3 évig kivállo lesz, minden el fut rajta. csak egy tipp ^^ u.i. épp vásárlása elôtt álk, ha minden összejön holnap veszem meg 65-ért használtan ;)

2013. febr. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!