Alcatel OT-995 megéri? Hmm?
Eredetileg 50-80 ezer körül terveztem venni valami jó kis telefont, de valaki ajánlására megnéztem ezt is. A Mobilarena tesztje alapján bőven megérné az árát, és jön rá hamarosan az ICS is.
Vélemények ? (lehetőleg olyan írjon, aki már látta élőben is...)
MUHAHAHAA :D Felraktam a Franciaországban kiadott ICS-t, és nagyon meg vagyok vele elégedve ! Sokkal gyorsab lett, és az aksi is tovább kitart, készenléti módban 8 óra alatt csak 7-8%-al megy lejjebb az aksi !
Remélem hamarosan kiadják a hivatalos Magyar változazot is, addíg is jó telefonozgatást :)
Több, mint egy éve Alcatelezek.
990-esem van, tehát az első szériás Telenor One Touch. Hardveresen király a gép, Samsung Galaxy Ace-t és hasonló mainstream telefonokat körberöhögi.
Viszont a gyári 2.2 anno igen szar volt, mikor kijött a 2.3.4, kb másfélszeresére nőtt a készenléti időm.
Aztán utána rootoltam, elkezdtem Qltsar ROM-jait használni. ( [link] )
Ég és föld. ÉS ha jól értesültem, lesz 995-re is Qltsar ROM, szóval azt majd rakjátok fel.
Megszerettem az Alcatelt. :D Az enyém most a gyári 600 helyett 787 MHz-en ketyeg, teljesen stabilan.
Lehet karácsonyra beújítok egy 995-öst.
Grand X IN-t, ja...ott meg majd az Intel soc miatt az alkalmazás kompatibilitással fogsz szopni...
Akkor már inkább a Tegra 2-es Grand X, akárkinek is ajánlottad, Peti...
Hali!
Nagyon sokat szemeztem ezzel az Alcatel OT995 készülékkel, elolvastam rengeteg pozitív, illetve negatív dolgot.
Végtére is úgy mentem be a T-Mobile-ba, hogy vagy ezt kérem, vagy a SONY Xperia S-t.
Nos, az Alcatelről gyorsan lebeszélt az eladó, hogy szerinte nem lenne a legjobb vétel. Nagyon sok készüléket vittek vissza oda garanciába a következő, úgymond nem javíthat hibákkal:
- rosszul ragasztott előlap (a kijelző alatt kilátszott a kijelző világítása)
- nem kezeli a SIM kártya adatait
- nem illeszkedő hátlap (kotyog, lötyög, recseg, ropog)
- stb stb stb...
Ezt úgy mondta, hogy nem mindegyik volt ilyen, de sok.
A SONY Xperia S modellről pedig annyit, hogy jelleméhez és megjelenésének idejéhez képest még mindig drága.
Ajánlotta a SAMSUNG Galaxy S Advance készüléket, ami jelen esetben 65ezer magyar forint, múlt hónapban ez még 89ezer volt. Illetve biztos megbízhatóbb mint egy Alacatel.
Tovvábbá még elmondanám, hogy azóta megszerettem ezt a SAMSUNGot (hozzáteszem sosem szerettem a SAMSUNG Mobilokat), de elég csak ránézni picikére, már megszereti az ember. Amúgy jól működik, gyors, gyönyörű a kijelzője, és nagyon tetszik a gyárilag kettéosztott memória. Egyik fele a telepitett appoknak van, másikkal meg azt csinálok, amit csak akarok. Persze 3500 forintért vettem hozzá még egy Kingston 16GB MicroSD-t, így a memórával nekem már nem lesz gondom.
De aki jelen esetben még azon gondolkozik, hogy megvegye e ezt a 45ezer forintos Alcatel OT995-öt, annak csak annyit mondhatok tiszta szívvel, hogy ne sajnálja már azt a további 20ezret. A SAMSUNG Galaxy S Advance biztos nem hagyja cserben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!