Ciki egy fiúnak fehér teló? :"D mert szerintem nem de több embert meg akarok kérdezni
Nem ciki.
Sőt, még "vagányabb" is vagy ha fehér a készüléked.
Az, hogy a fehér telefon ciki egy fiúnak egy baromi nagy hülyeség!! Egyes telefonoknál, mint pl Iphone 4s-nél a fehér szín a legjobb!!!
Levantés
Manapság nincs olyan hogy ciki már, amikor olyan férfias emberek vannak, mint az emósok, vagy SP :)
Ne butáskodj.Nem az.Nyugodtan vegyél és ne érdekeljen a mások véleménye.
Láttam 3,14nanyaló kiskutyát sétáltató teletetovált gengszter kinézetű kopasz gorillát is.Na az majdnem ciki volt.
Gondolom 16nál több nem lehetsz:)
Én örülnék egy iphone-nak még rózsaszínben is,de hát nincs rá keret:DD
A színek azok színek.Valaki kitalálta ezeket a baromságokat,hogy melyik szín nőies meg melyik férfias.
Én speciel minden színt szeretek,legalábbis minden színnek van olyan árnyalata,ami tetszik.És olyan is,ami nem.
Amúgy a fehérrel inkább az a gond,nem csak ebben,ruhában,mindenben,hogy nagyon hamar koszolódik,meglátszik rajta,ha használt,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!