Ha t-mobilos vagyok akkor ingyenes a facebook? De csak hogyha úgy írom be h 0facebook.com? Vagy ez mindegy?
0.facebookkal ingyenes, képeket nem nézhetsz vele különben elkezdi számolni az adatforgalmat.
és persze amíg tölti a facebookod az is generál valamennyi adatforgalmat szóval ha használod ne lepődj meg mert párszáz forintot össze lehet facebookozni "ingyenesen" egy hónap alatt.
Hát ha a netstarttal használtad a facebookot és onnan nézegettél képeket, linkeket, videókat, akkor kb így számolj:
13,2 Ft/10 kB
Ez a legnagyobb rablás az összes netcsomag közül, úgyhogy kösd fel a gatyót, ha százával nyitogattál meg képeket, és egyebeket.
Ebből az következik, hogy 1 MB adatforgalom már 1351.68 Ft.
A gond ott van továbbá, ha esetleg valami androidos, vagy egyéb okostelefonod van, és ezek mellett a háttérben is futott az adatforgalom generálás a különböző szinkronizációk miatt, pl. időjárás, emailek, és egyebek "személyében".
Hogyan tudnám felhívni az ügyfélszolgálatot?
Vagy hogyha bemegyek egy t-mobilos boltba és úgy megkérdem, akkor is tudnak nekem válaszolni, ugye?
Itt lehet élő emberrel beszélni, vagy ez hogy van? Felhívtam, annyit mondott egy gépes hang, hogy Jó napot kívánok!
Bocsi, hogy ilyen hül*e vagyok, de még sosem csináltam ilyet.
várjál egy picit, néha lassan megy tovább, és igen lehet élő emberrel beszélni
felfog sorolni néhány menüpontot, ott válaszd amelyik talán a legközelebb áll a problémádhoz, és abban az almenüben a 0 megnyomásával kapcsolnak ügyintézőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!