Androidra van-e olyan program ami összeszámolja nekem, hogy az adott hónapban (vagy egy adott időszakban) hány percet telefonáltam? Ha van ilyen mi a neve?
"már második hónap hogy 8000 a számlám"
Ez lehet beszélgetésből is, de ha figyelt rá akkor biztos, hogy nem abból jött... -.-" Mi is csak segíteni akartunk... ha nincs letiltva az adatforgalom akkor az is dúrván bele játszik ebbe a 8000FT-ba...
gondolkodjatok már el rajta istenem hogy MIÉRT nem a netről kérdeztem. talán mert valami oka van. egyszerűen NEM azt kérdeztem. most milyen lenne már ha megkérdeznék tőlem hogy "milyen színű a virág?" és azt mondanám "tehén"
Nem ez volt a kérdés.
egyébként vodafone mátrix csomagom van amihez ingyen jár 100 mb net és ha túl lépem az adatforgalmat akkor lekorlátozzák a sebességet de nem kell többet fizetnem, ja meg a másik hogy nem vagyok hülye, én is tudom kezelni, hogy most a hálozatról töltsön vagy a wifiről.
Akkor egyszerű:
Olyan, ami megmondja neked, hogy hány forintot költöttél már hívásokra, smsekre és egyebekre, olyan nincsen.
Olyan van, ami azt méri, hogy hány perc/óra ment már ki a telefonról és hány darab sms, etc, és a többit neked kell kimatekoznod az alapján, hogy milyen hálózatot hívtál, mikor és meddig, a tarifában foglaltak alapján.
Egyébként a legtöbb ilyen számláló appra sok a panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!