Tudok ajánlani egy jó mobilt? (max 80e FT)
Igaz, ezt benéztem, 256 megával nagyobb a RAM-ja, és hiába 1,4x nagyobb az SGS+ órajele, az 1 GHz is mindenre elég, és jobban optimalizált a HTC, mint a Samu, szóval meg sem látszódik a különbség.
És itt panaszkodsz, hogy a One V-nek csak 1 GHz-s az órajele, ezért nem kell, de a Desire HD és az LG Opt 3D-nek is ugyanúgy 1 GHz, szóval jó lenne, ha legalább te tudnád, hogy most akkor mit akarsz.
3D-t a helyedben nem vennék, még ICS sem lesz rá.
Alcatel OT 995
1,4 Ghz processzor
512 ram
5 Mp kamera+LED villanó
720p videofelvétel
4,3" kijelző
400x800 felbontás 16M szín
SPB Shell 3D kezelőfelületet használ, ICS-re frissíthető.
T-Mobilnál Dominóban 50000 Ft ennyiért a hülyének is megéri.
Öcsémnek van ALcatelje, ami csak 10000 Ft volt. Az is érintős, de egyszerűen nem található kifejezés arra, hogy az a telefon milyen... (ULTRASZ@R!)
Azóta, mióta AZT megvette, én írtózom az olcsó Alcatelektől.
Ha tapasztalatod szerint jó minőségű az a telefon, amit írtál, akkor oké. De nem akarok még egy hatalmas mellélövést. Már előttem is leírták, hogy néha a gyengébb a jobb. Ez nagyban függ gyártótól, és attól, hogy ki mennyire optimalizálja a rendszert a készülékhez.
Vélemény az említett Alcatelről ?
dönsd el te volt sok jó teló 1ghz elég.mire használod?
egyépként az az alcatel 8-ad annyi mint az ot-995.
a legjobb az arc s.egyépként te írdat hogy 1ghz nem elég de a desire hd is anyi.
nem írtam le, de pár hete megvettem az Alcatel OT995-öt, és jól bírja. Ajánlom mindenkinek, aki szeretbe egy olcsó, de mégis jó minőségű mobilt venni. De! ennek is vannak hibái:
-kamera szoftver iszonyatos, képek és videók is teljesen szétmosottak
-felháborodtam rajta, de a készülék csak két ujjat képes érzékelni. több programmal is próbáltam, de csak kettőt tud :(
-grafikus csipp gyenge. GTA IV már sehogy sem fut, min. grafikán is akad.
-nincsen böngészőbe integrált videó lejátszás
-telepítettem egy másik videólejátszót, de a full HD-t csak akadva viszi. (gyárilag képtelen megnyitni)
Pozitívum:
-erősen optimizált, jó minőségű felhasználói felület
-erős CPU, ebben még nem kellett csalódnom...
-nyáron lesz ICS
-Touch Pal gyárilag telepítve, nekem nagyon bejön :) EZT a postot is mobilról írtam :D
kb. ennyi, ha van kérdés a telóval kapcsolatban, írjátok ide és válaszolok.
pedíg az SGS+ mobilaréna tesztjében ezt kipróbálták, és lejátszotta azt is.
Amit még írtam, a max két ujjas multitouch az hardveresen alapból ilyen, vagy csak a rendszer korlátozza ? Utóbbi isetben ezt is javíta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!